Patalynės komplektas – gaminys, be kurio neapsieina nei vienas

Patalynės komplektas – tai gaminys, kuris ne tik subtiliai „užbaigia“ mūsų miegamojo interjerą, bet ir ženkliai prisideda prie maksimaliai komfortiško poilsio miegant. Itin kokybišką patalynės komplektų asortimentą rasite, sekdami šią nuorodą: https://tavosapnas.lt/katalogas/patalyne/patalynes-uzvalkalai/patalynes-komplektai/, o dabar trumpai aptarkime pagrindinius aspektus, kuriuos turėtumėte žinoti, rinkdamiesi šiuos gaminius savo reikmėms ar dovanoms.

Pagrindiniai audiniai, naudojami patalynės komplektų siuvimui

Kokybiškų patalynės komplektų siuvimui yra naudojami tokie audiniai kaip linas, medvilnė, satinas, flanelė, mikropluoštas ir poliesteris, žinomas Minky audinio pavadinimu. Visi šie audiniai yra vertinami dėl gausybės skirtingų gerųjų savybių, užtikrinančių saldų bei patogų miegą tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Pagrindiniai patalynės komplektų tipai

Patalynės komplektai yra skirstomi į keturis pagrindinius tipus, t. y., į šeimyninius patalynės komplektus, vaikams skirtus patalynės komplektus bei viengulius ir dvigulius patalynės komplektus. Visų minėtų tipų patalynės komplektai dažniausiai yra parduodami be paklodžių, tačiau, žinoma, yra ir išimčių.

Patalynės komplektų dydžių įvairovė

Patalynės komplektų dydžių įvairovė iš tiesų nėra menka. Kaip jau buvo minėta, patalynės komplektai būna įvairių tipų, o šis kriterijus taip pat nulemia ir komplekto dydį. Vienguliai patalynės komplektai, pavyzdžiui, dažniausiai yra tokie komplektai, kurių antklodė yra 140x200 cm dydžio, dviguliai patalynės komplektai – 200x220 cm dydžio ir pan. Žinoma, tai nėra vieninteliai galimi patalynės komplektų dydžiai, taip pat galima rinktis komplektus, kurių antklodės dydis yra 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 220x240 cm arba kitas, nestandartiniu laikomas dydis, kuris yra būtinas pagal Jūsų norus bei poreikius.

Trys pagrindiniai kriterijai, kuriuos derėtų įvertinti, renkantis patalynės komplektus

Patalynės komplekto dydis, audinys bei jo dizainas yra trys pagrindiniai kriterijai, kuriuos visada būtina įvertinti, norint išsirinkti poreikius atitinkantį patalynės komplektą. Praktiškai visus šiuos kriterijus aptarėme kiek ankščiau šiame straipsnyje, todėl liko pakalbėti apie paskutinį iš jų, t. y. patalynės komplekto dizainą. Šių komplektų spalvinė gama yra labai plati. Galima rinktis klasikinės baltos, rusvos ir kt. spalvų patalynės komplektus, taip pat vienspalvius ryškių spalvų arba įvairiais raštais margintus komplektus ir pan. Pasirinkimas priklauso nuo Jūsų individualaus skonio. Vis dėlto, jeigu norite ne tik kokybiško miego, bet ir tam tikro miegamojo akcento, tada derėtų patalynės komplektus rinktis, atsižvelgiant į miegamajame dominuojančias spalvas bei, žinoma, interjero subtilybes.


paklodės

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų