BMW elektromobiliai - mūsų visų ateitis

Elektrinių automobilių gamybos masto didėjimas yra neišvengiamas šiandieninis įvykis, norint užtikrinti neutralumą klimato kaitos požiūriu. Dėl šios priežasties visi didieji automobilių gamintojai, įskaitant ir BMW, nuosekliai plečia elektromobilių asortimentą. Net ir šiai dienai jau galite įsigyti nemažai šios markės elektromobilių arba hibridų. Spausti čia, jeigu norite pamatyti naujausius modelius.

Jau vien šiais 2023 metais BMW Group pasiūlys bent po vieną pilnai elektrinį automobilį praktiškai visuose segmentuose. Nuo 2025 metų BMW planuoja 50 procentų padidinti elektrinių transporto priemonių pristatymą, tam, kad ir toliau būtų sėkmingai mažinamas anglies dvideginio pėdsakas mūsų aplinkoje.

Kas naujo laukia šiais metais BMW automobilių rinkoje?

2023 metais BMW į rinką paleis apie 12 naujų elektromobilių, kurie bus ne tik ekonomiški, tvarūs, bet ir pasižymės išmaniais gamybos sprendimais. Kiekvienas transporto priemonių segmentas, pradedant kompaktine klase ir baigiant - prabangia, turės po vieną pilnai elektrinį modelį.

Toks platus pasirinkimas leis kiekvienam vairuotojui išsirinkti elektromobilį, atitinkantį jo asmeninius arba šeimos poreikius. Bendrovė paskelbė, kad bus galima įsigyti ne tik įprastus i3, iX3 ar i4 modelius, bet ir pilnai elektrines transporto priemones iš 5 ir 7 serijos BMW modelių. O šios serijos kaip pastebėta bene pačios populiariausios visoje BMW rinkoje.

„Neue Klasse“ platforma

Tai platforma, kuri padeda gamintojui greitai ir sklandžiai pereiti prie elektra varomų automobilių asortimento. Šia platforma jau visai netolimoje ateityje pasinaudos beveik visi markės modeliai. Šiuo metu ji daugiausiai orientuota į populiariausius BMW modelius.

„Neue Klasse“ BMW automobilių asortimente nustatys naujus skaitmeninio elektrifikavimo ir tvarumo standartus. Tai leis pasiūlyti ne tik novatoriškas technologijas, bet ir modernius gamybos metodus. Siekiant dar didesnio tvarumo, kur tik įmanoma gamyboje bus naudojamos ir antrinės žaliavos. Geriausia žinia ta, kad pilnai elektrinės BMW transporto priemonės bus ne tik draugiškos gamtai, bet ir išlaikys savo markei būdingą vairavimo pojūtį, komfortą, išskirtinį dizainą ir stulbinančią galią.

Planai iki 2030 metų

Planuojama, kad iki 2030 metų mažiausiai pusė BMW pagamintų ir pristatomų rinkai automobilių bus pilnai elektriniai. Planuojama į rinką išleisti mažiausiai 10 milijonų BMW elektromobilių. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų