Ką reikia žinoti apie verslo skaitmenizavimą?

Šiomis dienomis tai viena iš aktualiausių temų, kadangi apsieiti be įvairių sistemų ir informacinių technologijų pagalbos versle praktiškai nebeįmanoma. Nuo to nemažai gali priklausyti net ir visos veiklos sėkmė. Ypač, jeigu tenka dirbti su dideliais informacijos bei duomenų kiekiais, kas dažnu atveju tiesiog neišvengiama. Taigi, kas svarbu kiekvienam verslui, nuo ko reikėtų pradėti ir ko nepamiršti?

Viskas patikimose rankose

Ši taisyklė puikiai tiktų kalbant ir apie skaitmenizavimą. Verslo sėkmė, diegiant skaitmeninius įrankius, labai priklauso nuo tinkamų partnerių šiam darbui pasirinkimo. Sėkmę lemia ir programinės įrangos kokybė, jos pritaikomumas. Tiek programinės įrangos gamintojų, tiek specializuotų įrankių kūrėjų/diegėjų netrūksta, tačiau labai svarbu išsirinkti jums labiausiai tinkantį produktą ir patikimą partnerį.

Visų pirmą, reikėtų įsivertinti asmeninius poreikius ir tik tuomet pradėti ieškoti tinkamiausio sprendimo. Pavyzdžiui, jeigu ieškote sprendimo, kurio pagalba lengviau tvarkytumėte GPAIS apskaitą, ieškokite partnerio, kuris yra sukūręs konkrečiai šaliai skirtą sprendimą ir sprendimas yra suderinamas su jūsų naudojama sistema. Tokį sprendimą bus paprasta suintegruoti su jūsų turimu sprendimu, jis taip pat atitiks visus tai šaliai keliamus įstatyminius reikalavimus. Taigi GPAIS apskaitą tvarkysite be jokių papildomų rūpesčių.

Specializuoti sprendimai

Kadangi kiekvieno verslo specifika skiriasi, atitinkamai gali skirtis ir verslo procesai. Dėl to gali prireikti specifinio, konkrečiai tai verslo šakai pritaikyto technologinio sprendimo, kad ir kokių procesų valdymui jis bebūtų skirtas. Žinoma, nereikėtų pamiršti, kad garsiausi pasaulio programinės įrangos gamintojai yra sukūrę begalę standartizuotų, geriausiomis praktikomis paremtų sprendimų įvairioms pramonės sritims. Kartais visai pravartu pakeisti kai kuriuos savo veiklos procesus vien tam, kad juos standartizuoti, taip ne tik gauti didžiausią naudą diegiant standartizuotus sprendimus, bet ir veiklą vykdyti pagal geriausias pasaulines praktikas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų