Toyota naudoti automobiliai: kodėl verta juos rinktis?

Šiais laikais daugelis iš mūsų turime galimybę vairuoti automobilį, todėl tokia didelę nauda pasinaudoja beveik kiekvienas. Tačiau kaip žinia, automobilis nėra tokia jau pigi prekė, kad kiekvienas galėtų ją įsigyti naują, tiesiai iš salono. Bet vairuotojams yra sudaryta kita alternatyva, tai yra rinktis naudotą automobilį. Nors jie jau ir buvo naudoti, tačiau renkantis tokį variantą galima turėti nemažai privalumų. Todėl šiame straipsnyje norime papasakoti daugiau apie tai ir parodyti, kad tai gali būti puikus pasirinkimas.

Galite sutaupyti ant įvairių mokesčių

Tikrai nėra paslaptis, kad Toyota naudoti automobiliai gali būti pigesni tuo atveju, nes mokėsite kur kas mažesnius mokesčius. Tad galima sutaupyti tikrai nemažai, nes ir pats naudotas automobilis bus kur kas pigesnis ir įvairūs mokesčiai bus mažesni. Kaip žinia, nusipirkus naują automobilį reikia sumokėti ne vieną papildomą mokestį, o tai papildomai gali sudaryti nemenkas sumas. Todėl visada iš anksto pravartu pasiskaičiuoti, koks bus papildomas mokestis.

Draudimas

Dar vienas aspektas, apie kurį verta pagalvoti yra draudimas. Kadangi jis yra privalomas, tai išvengti jo nusipirkus automobilį nėra galimybės, todėl jį būtina priskaičiuoti į privalomąsias išlaidas. Civilinės atsakomybės draudimas turi būti mokamas kiekvienais metais ir jo dalies kaina priklauso nuo automobilio, koks naujas jis yra. Tad Toyota naudoti automobiliai šiuo klausimu gali atsieiti kur kas pigiau, nes automatiškai tokio automobilio dalys yra pigesnės, tad jeigu ir atsitiktų tam tikras įvykis, jis nebūtų toks skaudus. Be to, verta nepamiršti ir Kasko draudimo. Jeigu rinksitės naują automobilį, tai dažnu atveju jis bus privalomas. O tokios rūšies draudimas nėra itin pigus, tad išlaidas gali nemažai padidinti. O renkantis dėvėtą automobilį tikrai ne visada toks draudimas reikalingas, tad visada verta įsivertinti ir tokią sąlygą.

Automobilio serviso paslaugų išlaidos

Turint bet kokio tipo automobilį jam priežiūra yra privaloma. Ir ji reikalinga ne tik tada, kai automobilis sugenda, bet labai gerai tam tikru laikotarpiu jį apžiūrėti profilaktiškai. Toyota naudoti automobiliai atsieis kur kas pigiau, nei kad naujas automobilis. Pirmiausia, jeigu toks automobilis sugenda, tai reikia žinoti, kad naudoto automobilio dalys bus kur kas pigesnės, tad jau vien tai sudarys pakankamai ženklią sumą, kurią galima sutaupyti. Be to, ir senesnių automobilių priežiūra bus paprastesnė ir pigesnė, tad tam tikrais atvejais juos verta rinktis kur kas dažniau. Verta paminėti ir tai, kad jeigu turite naują automobilį, jam reikalingos naujos detalės, tad jeigu tam tikra dalis sugenda ir ją reikia pakeisti, neretu atveju reikia laukti, kad ji būtų pagaminta, o tai duoda nemažas problemas, jeigu automobilis yra naudojamas kasdien.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų