Belaidės ir priešgaisrinės apsaugos sistemos – ramiam ir saugiam gyvenimui

Lietuvoje mėgstama sakyti, kad apsauga gėdos nedaro. Šis posakis labai tinka ir kalbant apie įvairias apsaugos sistemas, kurios efektyviai apsaugo įvairaus tipo objektus nuo gaisro ir įsilaužėlių keliamų pavojų.

Kas yra belaidė signalizacija namams?

Belaidė signalizacija namams yra itin efektyvus apsaugos sprendimas, kuris nereikalauja laidų ir pasižymi labai greitu įrengimu. Visi signalizacijos komponentai veikia bevieliu ryšiu. Įsigijus belaidę apsaugos sistemą su stebėjimo ir reagavimo paslauga, galima būti ramiems, kad namai, butai, sodai, sodybos, garažai, komercinės ir kitų tipų patalpos bei jose esantis turtas yra patikimai apsaugotas, o mėginant pasikėsinti į jį bus suteikiama greita ir profesionali pagalba.

Ką turėtumėte žinoti apie belaides signalizacijas namams?

Kaip jau buvo minėta, belaidės signalizacijos namams yra įrengiamos per labai trumpą laiką. Pasak specialistų, įrengimas įprastai trunka iki dviejų valandų. Įrengus tokias sistemas, jokie laidai negadins bendro namų vaizdo, o pačios sistemos komponentai puikiai integruosis interjere. Taip pat belaidę apsaugos sistemą galima valdyti mobilios programėlės pagalba, tad savininkas visada turės galimybę žinoti, kas vyksta jo namuose. Pažymėtina, kad priklausomai nuo to, kokie belaidės apsaugos sistemos komponentai pasirenkami, ji gali apsaugoti įėjimo zonas, langus, patalpas, įspėti apie gaisro pavojų, vandens užliejimą ir pan. Apsaugos sistemą galima susikomplektuoti pagal individualius poreikius pasirenkant norimą kiekį komponentų.

Kas yra priešgaisrinė apsaugos sistema?

Priešgaisrinė apsaugos sistema – tai patikima patalpų apsauga, kuri įvairių daviklių pagalba, fiksuoja galimą gaisro pavojų. Sistema ne tik informuoja apie pavojų signalu, bet ir gali atidaryti evakuacinius išėjimus, išjungti vėdinimo sistemas ir įjungti gesinimo priemones. Daviklis, kuris indikuoja apie gaisro pavojų gali būti prijungtas prie namų apsaugos sistemos, o didesnėse patalpose galima įrengti atskirą priešgaisrinę apsaugos sistemą. Atkreiptinas dėmesys, kad priešgaisrinės apsaugos sistemos gali būti prijungiamos prie apsaugos tarnybos stebėjimo ir valdymo centro, o tai suteikia dar didesnę turto apsaugą: greitojo reagavimo ekipažas identifikuoja kilusį pavojų ir jo šaltinį bei, esant reikalui, informuoja atitinkamas institucijas, t. y., priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą ir greitąją.

Kodėl verta rinktis priešgaisrines apsaugos sistemas?

Sakoma, kad apsilankęs vagis, palieka bent pastato sienas, o štai įsisukus liepsnoms, jos be jokio gailesčio „suryja“ viską, kas tik pasitaiko jų kelyje. Gaisro signalizacija yra sukurta tam, kad žmonės galėtų jaustis ramiau bei saugiau. Oficialius reikalavimus atitinkančios, aukšta kokybe pasižyminčios priešgaisrinės apsaugos sistemos yra pajėgios aptikti gaisro židinį labai ankstyvoje stadijoje, ko pasekoje žmonių evakuacija vyksta greičiau, o ir sukuriama galimybė išgelbėti pastatuose esančius daiktus.

Nuo kokių sudedamųjų priklauso priešgaisrinės apsaugos sistemos kaina?

Priešgaisrinės apsaugos sistemos kaina priklauso nuo tokių objektyvių kriterijų, kaip objekto vieta, plotas, išplanavimo specifika, patalpų skaičius ir pan. Kaina taip pat priklauso ir nuo to, kokių išskirtinių reikalavimų priešgaisrinės apsaugos sistemai turi užsakovas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų