Ką padovanoti tėčiui, kuris viską turi ir nieko nenori?

Išrinkti gerą dovaną tikrai nelengva. Dar sudėtingiau ją išrinkti vyriškiui. Tad dovanos tėvo dienos proga paieška išties gali sukelti sumaištį. Ypač kai tėtis iš tų, kurie viską turi ir nieko nenori.  Todėl dalinamės keliais praktiškais patarimais ir idėjomis, kaip išsisukti renkant dovaną tėčiui.

Į ką atkreipti dėmesį renkant dovaną?

Jūsų biudžetas. Nuoširdumas ir kūrybiškumas yra daug svarbiau už didelius pinigus. Ne viskas kas brangu pinigine prasme yra vertinga, todėl neprisiriškite prie kainos. Tuo pačiu apsaugokite save nuo streso – nusistatykite biudžeto ribas ir jausitės saugiau ieškodami tinkamos dovanos biudžeto rėmuose.

Pagalvokite apie tėčio laisvalaikį. Visi turi laisvalaikį, net jei ir atrodo nėra kažkokio ryškaus hobio. Tėtis žiūri televizorių, krepšinį, mėgsta kepti grilio patiekalus, žvejoja, palaiko idealią automobilio švarą ar keliauja? Šios informacijos žinojimas yra gera pradžia dovanos paieškai.

Užpildykite trūkumą. Galbūt yra kažkas apie ką tėtis kalba, jog jam reikėtų ar norėtų, tačiau vis delsia, neapsisprendžia, mano, jog tai nėra taip būtina? Padovanokite daiktą, kuris leis mėgautis pomėgiu ar įprastu veiksmu, tačiau su didesniu patogumu.

Dėmesys tėčiui, ne dovanai. Dovanos tėvo dienos proga gali būti ir simbolinės, esmė ne jose. Tai turi būti šventė ir geras jausmas būtent tėčiui. Tad tinkamai sudėkite akcentus renkant dovaną.

Kodėl  patirtis bei veikla yra gera dovana?

Fizinę dovaną išrinkti dažnai sunkiau – reikia žinoti itin daug niuansų, tarp kurių ir mėgstami prekiniai ženklai, ir spalva, ir dydis. Tačiau pramoga, veikla yra universalesnė. Žinote, jog tėtis vis gatvėje nužvelgia prabangius greitus automobilius? Kodėl nepadovanojus dovanų kupono važiavimui greitu lenktyniniu automobiliu ar galingu hameriu? O gal net pavažiuoti tanku?

Tėtis romantikas? Dviguba dovana, nes ja galės mėgautis ir mama – degustacija, vakarienė tamsoje ar kulinarijos pamoka. Bus ką prisiminti ir papasakoti, net patys tokios dovanos užpavydėsit.

Tėčio gyvenime daug įtampos? Tuomet masažas ar aromaterapija yra būtent tai ko reikia! Tai puiki dovana ne tik tėvo dienos proga, bet ir bet kokios šventės proga.

Čia tik kelios patirtys ir veiklos. Galite rinktis veiklas, kurių metu leidžiate laiką su tėčiu, pavyzdžiui, pabėgimų kambariai, ekskursijos ar pamokos. Veikla kartu sustiprina ryšį ir leidžia pažinti vienas kitą kitu kampu.

O kaip jūs sveikinate tėtį ir kaip renkate dovanas?

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų