Specialistai pataria, kaip išsirinkti tinkamas sekcijas darbo kambariui

Kiekviename name arba darbo kambaryke reikia bent vienos knygų spintos, kad būtų galima eksponuoti viską nuo knygų iki įrėmintų nuotraukų. Jei ieškote savo namuose pirmosios knygų spintos arba tiesiog norite pridėti naują prie dabartinės kolekcijos, turėtumėte perskaityti šį vadovą. Galų gale, rinkoje yra tiek daug galimybių, kad jums greičiausiai bus sunku nuspręsti, kuris jūsų namas geriausiai tinka.

Kokio dydžio jums reikia knygų spintos?

Vienas iš pagrindinių svarstymų – kokio dydžio norite, kad šis baldas būtų. Tai priklausys nuo kelių veiksnių. Pirma, kiek vietos turite kambaryje, kuriame planuojate jį įdėti? Jei yra daug atviros erdvės, galite pasirinkti plačią knygų lentyną, kurios skersmuo siekia kelis metrus.

Bet jei vietos nėra daug, turėsite pakilti, o ne išeiti, o tai reiškia, kad jums reikės aukštesnės knygų spintos, jei norite joje daug laikyti. Ir jei iš pradžių neturite daug ką įdėti, viena ar kelios mažos knygų spintos gali būti tinkamos. Todėl prieš apsipirkdami būtinai išmatuokite kambarį.

Kokio tipo knygų spintos norite?

Rinkoje yra daug knygų lentynų, todėl pagalvokite, kokia išvaizda jums patinka ir ko jums reikia, kad tilptų šis baldas.

Jei galvojate apie paprastą knygų lentyną, skirtą knygoms laikyti ar smulkmenoms demonstruoti, jums turėtų tikti standartinė knygų spinta. Jis gali būti aukštas arba platus, su atvira arba uždara nugara. Dar kitas variantas ne mažiau populiarus yra sekcijos, kurios gali talpinti ne tik knygas, bet ir įvairius suvenyrus ar net televizorių.

Kitas variantas yra kubo knygų spinta. Nors standartinės knygų spintos paprastai turi ilgas lentynas, kubelių laikymo galimybės turi kvadratines lentynas, kuriose galite tilpti knygas, dekoratyvinius krepšelius ar dėžutes. Tai suteikia galimybę lengvai paslėpti kai kuriuos savo daiktus matomoje vietoje.

Be to, kai kurios knygų spintos turi būti beveik tokios pat dekoratyvios, kaip ir funkcionalios. Knygų spintos iš esmės buvo sukurtos taip, kad atrodytų gražiai, tuo pačiu demonstruodamos gražiausią jūsų dekorą. Pastebėsite, kad šios knygų spintos nėra itin patvarios, nes jos paprastai turi plonus rėmus, atviras lentynas ir keletą dekoratyvinių elementų, pavyzdžiui, unikalų raštą arba įdomių formų lentynas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų