Kuprinės: kas madinga ir tvaru 2023 metais?

Kuprinės su logotipu tai dovanos, kurios tampa vis dažnesnės darbuotojams, atsidėkojant už lojalumą ar įteikiant įmonės gimtadienio proga. Kuprines mielai priima ir nešioja jauni darbuotojai, jos atlaisvina rankas, leidžia susidėti pakankamą kiekį daiktų, o taip pat tampa įdomia stiliaus detale.

Vyresnio amžiaus darbuotojai taip pat mielai priima dovanojamas kuprines su logotipu ar užrašu. Tačiau vyresnės kartos žmonės dažniausiai jau turi susikūrę savo stilių, todėl aksesuarą parinkti reikėtų atidžiau.

Šiame straipsnyje daugiau sužinosite apie tvarią madą 2023 metais ir kuprinių pasirinkimą.

Tvaru tai, kas išlieka ilgai 

Drabužių ir aksesuarų prekiniai ženklai vis daugiau dėmesio skiria tvarumo idėjoms. Aksesuarų kūrėjai išranda naujas, patvarias medžiagas, sėkmingai keičiančias odą ir nenatūralius pluoštus. Pavyzdžiui, 2019 metais buvo išrasta natūrali alternatyva odai, gaminama iš celiuliozės pluošto ir ananasų lapų ar į šilką panaši tvirta medžiaga, pagaminta iš citrusinių vaisių sulčių gamybos atliekų.

Kuprinių ir kitų aksesuarų prekinis ženklas „BeechfieldBrands“ komunikuoja, kad jų tikslas yra vartojimo mažinimas, kuriant ilgalaikės mados produktus. Pasirenkamas stilingas dizainas, kokybiški ir ilgaamžiai audiniai. Taip pat kompanija 1 % savo metinių pardavimų skiria natūralios aplinkos išsaugojimui. „BeechfielBrands“ kuprinės su logotipu gaminamos iš įvairių aplinką tausojančių audinių kaip, pavyzdžiui, perdirbtas poliesteris, kurio gamybai panaudojama 10 plastikinių butelių. Bendrovės kuriami maišeliai yra iš sertifikuotos perdirbtos medvilnės.

Madingiausios kuprinės su logotipu 2023 metais

Besirūpinant aukštos kokybės, tvirtais audiniais nereikėtų pamiršti aksesuaro stiliaus, nes ilgai nešiojamas bus tik toks daiktas, su kuriuo darbuotojas jausis madingas. Taigi, kokios mados vyrauja kuprinių su logotipu pasirinkime? Populiarumo viršūnėje jau keli metai išlieka kurpinės su užlenkiamu viršumi. Jos patogios tuo, kad užlenkus viršų tampa mažesnės, o norint įsidėti kompiuterį, atlenkus jas galima padidinti. Patogios rankenos ir petnešos leidžia aksesuarą nešti rankoje ar ant nugaros. Šio tipo kuprinės yra universalios, tinkančios ir moterims, ir vyrams, jaunesniems ir vyresniems žmonėms.

Jeigu nusprendėte tokias kuprines su logotipu dovanoti darbo kolektyvui, galite būti tikri, kad apsidžiaugs kiekvienas.

Logotipo ar piešinio vieta ant aksesuaro taip pat svarbus elementas. Jeigu renkatės didesnį piešinį, geriausia jį naudoti ant vienspalvės kuprinės. „GiveLove“, dovanas verslui kuriančios įmonės atstovai sako, jog logotipo vietos gali būti pačios įvairiausios. Tai gali būti nedidelis, tačiau iš odos pagamintas ženklas, kuris nekris į akis, tačiau bus pastebimas ir atrodys solidžiai. Galima rinktis prisegamą logotipą, kad darbuotojas mielai nešiotų aksesuarą ir darbe, ir laisvalaikiu.

Patogios ir madingos kuprinės, pagamintos iš tvirtos, nesubliūkštančios medžiagos. Jos nepraranda savo formos, todėl ilgą laiką atrodo labai gerai. Į šias kuprines galima įsidėti kompiuterį, tilps ir papildomi, darbui reikalingi daiktai ar dėžutė su maistu.

Klasikinio stiliaus kuprinės su logotipu dažniausiai turi vieną pagrindinį ir papildomus skyrius. Jas renkantis svarbu nuspręsti, kam bus naudojamos – laisvalaikiui ar darbui. Laisvalaikio tipo aksesuaras gali būti mažesnis, įvairiaspalvis, žaismingas.

Nauda sveikatai

Krepšiai, rankinės ir kuprinės turi įtakos žmogaus sveikatai. Sunkūs krepšiai, nešiojami ant peties pakreipia stuburą į vieną pusę, todėl deformuojasi tiesi kūno laikysena. Kuprinės padeda išlaikyti tiesią nugarą, tam jų petnešos turi būti reguliuojamos ir atitinkamo storio.

Jeigu ieškote universalios ir praktiškos verslo dovanos kolektyvui – rinkitės kuprines iš tvarių medžiagų, kurkite švaresnę aplinką ir gerą atmosferą darbovietėje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų