Sodinukų mugė „Aš sodinu“ gegužės 14 dieną atkeliauja į Ukmergę

Net 8 Lietuvos miestus šį pavasarį aplankysianti specializuota sodinukų mugė „Aš sodinu“ gegužės 14 dieną atvyksta į Ukmergę. Prie PC Eifelis, adresu: Vytauto g. 113 susirinks medelynai iš visos Lietuvos ir sulauksime sodininkystės grandų.

Todėl Ukmergės miesto gyventojai į mugę „Aš sodinu“, rinktis pradės jau nuo pat ryto, nuo 10 valandos. Čia galima bus sutikti tokius sodininkystės grandus kaip dr. A. Amšiejaus medelynas, dr. K. Malinausko medelynas, Rojaus medelynas ir daugelį kitų. Nuvykti į tam tikrus medelynus ir gyvai įsigyti augalų ne visada tampa realu, ypač jei pamėgtas medelynas ir sodininkai yra kitame Lietuvos mieste ar už keletos šimtų kilometrų. Ši mugė suburia visus sodininkystės mylėtojus ir entuziastus į vieną vietą.

Visus atvykstančius pasitiks gausus asortimentas vaismedžių, vaiskrūmių, daugiamečių ir vienmečių gėlių. Norinčius atsinaujinti ir naujienomis papildyti savo kiemą – lauks dekoratyviniai augalai, formuotos ir neformuotos pušys, karpyti medeliai, įvairiausios gėlės. Sodininkai žada pristatyti ne vieną sezono naujieną. Į sodinukų mugę „Aš sodinu“ atvykstama ne tik įsigyti naujų augalų, pamatyti ir išgirsti naujienų, bet tuo pačiu ir gyvai susitikti su Lietuvos sodininkais, čia ir dabar išgirsti atsakymus į augalų priežiūros klausimus, gauti gyvų patarimų, kurių šioje mugėje išties netrūksta. „Aš sodinu“ sutinkami tikri sodininkystės specialistai.

Susitinkame gegužės 14 dieną, nuo 10 iki 16 val., adresu: Vytauto g. 113, prie PC Eifelis.

Sekite naujienas: https://fb.me/e/196HE3XNL

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų