Profesionalus lauko terasų įrengimas. Svarbiausi aspektai, kuriuos turite žinoti

Turintieji nuosavus gyvenamuosius būstus, dažniausiai daug laiko praleidžia lauke. Natūralu, kad pradedama mąstyti apie lauko terasos įrengimą. Kyla klausimas, ką svarbu žinoti ir kaip vyksta lauko terasų įrengimas? Šiame straipsnyje, JRV Brothers įmonės specialistai, pasidalins pagrindinėmis įžvalgomis, apie lauko terasų įrengimą ir didžiausius jų privalumus. 

Lauko terasų privalumai

  1. Galima įsirengti grilį ir gaminti maistą
  2. Ekonomiškumas
  3. Gerai praleistas laikas su šeima ir draugais
  4. Daugiau laiko praleidžiama gryname ore

Terasų įrengimas

Jeigu svajojate apie lauko terasą, tačiau jos įrengimui neturite pakankamai laiko, geriausia šiam darbui samdyti patyrusius specialistus. Kokybiškas paslaugas teikiančios įmonės suplanuoja visą terasų įrengimo procesą, todėl jums nereikia niekuo rūpintis. 

Kaip vyksta įrengimas?

Lauko terasų įrengimo darbai prasideda po to, kai klientai išsirenka terasos dydį, formą. 

  1. Montavimo specialistai parenka tinkamus terasos pamatus. Dažniausiai, terasų įrengimui yra naudojami poliniai pamatai. Jie gali betonuojami arba metaliniai. Polių paskirtis yra pakelti terasos karkasą nuo žemės paviršiaus. Poliniai pamatai yra finansiškai patikimas ir patogus sprendimo būdas.
  2. Karkaso įrengimas. Populiariausias karkaso tipas yra metaliniai profiliai. Norint turėti kokybišką terasą, labai svarbu renkantis medžiagas atsakingai apmąstyti, kokio tipo terasines lentas planuojate naudoti. Kuo tvirtesnės lentos, tuo didesnė tikimybė, kad terasa bus ilgaamžė. Be abejo visais įrengimo elementais rūpinasi specialistai, kurie atsižvelgia į jūsų pasirinktą lauko terasos statybinę medžiagą ir nustato karkaso tankį, storį ir t.t.
  3. Lentų tvirtinimas. Terasos grindys dažniausiai įrengiamos naudojant medžio kompozito lentas. Jos yra estetiškos, pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Lentų klojimo procesas yra greitas ir sklandus, ir nepalieka jokių žymių. Be abejo, grindis galima įrengti ir naudojant akmens masės plyteles. Jos ilgaamžiškos, taip pat, jas sunku įskelti. Esant vėsiam orui arba šaltuoju metu, jos sugeria mažiau drėgmės. Kai kurie klientai renkasi neapdorotas terasines lentas. Svarbu paminėti, kad veikiamos saulės spindulių jos gali greitai prarasti savo pirminę spalvą ir papilkėti. 

Jeigu terasų įrengimas yra atliekamas su medinėmis lentomis,  galima atlikti aliejavimą. Jis suteikia medienai išskirtinį atspalvį ir apsaugo nuo pažeidimų bei saulės spindulių. Aliejavimą galima atlikti kas 1- 4 metus, arba tada kai pastebite, kad mediena prarado savo pirminę spalvą.  

     4. Jeigu planuojate terasoje atlikti apdailą, darbai nesibaigia. Jeigu terasoje norite turėti turėklus, stogą ar kitas dalis, apie tai turi pranešti įrengėjams darbų pradžioje. Į tai atsižvelgdami, specialistai galės tinkamai įrengti terasą. 

  Kiek laiko trunka terasų įrengimas?

Patyrusi specialistų komanda, terasą jums įrengs per 4-6 dienas. Be abejo, įrengimo laikas priklauso nuo terasos dydžio ir formos.

Taigi, pristatėme jums svarbiausius aspektus, apie lauko terasų įrengimą. Jeigu svajojate apie privačią lauko erdvę, kurioje galėtumėte leisti laiką visais sezonais, galime jums padėti. Mūsų komandoje dirba ilgametę patirtį turintys terasų įrengimo specialistai, kurie gali įgyvendinti jūsų svajonę.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų