Aliuminio profiliai fasadams ir apdailai: privalumai ir trūkumai

Aliuminis - plačiausiai paplitęs žemės paviršiaus metalas. Šiuo metu, pasaulyje yra išrasta tiek daug skirtingų aliuminio panaudojimo būdų, kad apie tam tikrus net nepagalvojame. Vienas iš jų - aliuminio profiliai fasadams ir apdailai. Kyla klausimas, ką reikia žinoti renkantis šio tipo profilius? Šiame straipsnyje, Orex Group ekspertai, pasidalins pagrindinėmis įžvalgomis apie aliuminio profilių panaudojimą ir jų pagrindinius privalumus ir trūkumus.

Kas tai?

Aliuminio profiliai, tai ekstruzijos (liejimo) būdu iš aliuminio lydinių gaminami profiliai, kurie būna įvairių formų. Aliuminio profilius galima padengti medžio rašto tekstūra, anoduoti ir dažyti pagal RAL spalvininką.

Aliuminio profilių panaudojimas labai platus, dažniausiai naudojami fasado apdailai, balkonų turėklų, saulės elektrinių gamybai.

Privalumai

  • Dizaino galimybės

Aliuminio profiliai gali būti pritaikomi tiek statyboje tiek gamyboje. Pavyzdžiui, aliuminio lamelės puikiai papuošia namo fasadą, suteikia ilgaamžiškumą. O gamintojai iš aliuminio profilių gali sukurti prabangias duris ar balkono turėklus.

  • Nesudėtinga priežiūra

Pavyzdžiui pasirinkus medžio spalvos profilius jie visiškai nereikalauja priežiūros, puiki alternatyva įprastam medžiui.

  • Patvarumas

Dažytiems aliuminio profiliams suteikiama 20 metų garantija. Jie yra lengvesni už daugelį kitų metalų, pavyzdžiui, geležį arba plieną. Tai reiškia, kad aliuminio profiliai yra lengvai transportuojami, o montavimas paprastesnis.

  • Atsparumas korozijai

Aliuminio profilių tankis yra mažesnis nei žalvario ir vario, ir jie yra atsparūs korozijai.  Ilgą laiką aliuminis nerūdija, net veikiant įvairioms sudėtingoms  aplinkos sąlygoms, ir tai nekenkia jo kokybei. O pavyzdžiui, varis ar žalvaris,  paprastai labai lengvai koroduoja ir galiausiai laikui bėgant juos reikia keisti.

  • Laidumas

Aliuminio profiliai suteikia puikų elektros laidumą. Be abejo, tai priklauso nuo aliuminio profilių tiekėjų naudojamų medžiagų ir gamybos proceso. Kuo jis geresnis, tuo susidaro efektyvesnis šilumos ir elektros laidumo lygis.

  • Ekologiškumas

Rinkdamiesi mūsų aliuminio profilius, jūs saugote gamtą, nes visi aliuminio profiliai yra gaminami jau iš perdirbto aliuminio kurį vėliau galima perdirbti dar kartą.     

  • Lankstumas

 Aliuminio profiliai gali būti suprojektuoti įvairiomis formomis ir dydžiais. Klientai gali rinktis aliuminio profilius langams, durims ir kitoms konstrukcijoms.     

  • Kaina

Aliuminio profiliai yra pigesni už kitas konstrukcijas, pavyzdžiui, medieną. Apskritai aliuminio profiliai yra vienos iš patvariausių medžiagų ir suteikia aukštą kainos ir kokybės santykį.

Taigi, pristatėme jums svarbiausią informaciją, apie aliuminio profilius. Jeigu ieškote kokybiškų aliuminio profilių savo apdailai arba fasadų įrengimui, mūsų Orex Group komandoje dirba profesionalai, kurie gali jums pagaminti aukščiausios kokybės aliuminio profilius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų