Mitais apipintos durų rankenos

Renkantis lauko arba kambario duris danai per mažai dėmesio yra skiriama durų rankenoms. Daugeliui iki šiol atrodo, kad tai yra durų komponentas, o ne esmė. Specialistai, kurie prekiauja durimis, dėl to dažniausiai nesutiktų, kadangi geros kokybės durų rankena garantuoja, kad visuma ne tik atrodys stilingai, tačiau taip pat ir bus galima džiaugtis didesniu funkcionalumu ir saugumu.

Durų rankenos labai danai yra perkamo atskirai nuo durų. Tokiu atveju galima kur kas paprasčiau rasti labiausiai tinkamas. Visomis prasmėmis. Tik reikia netikėti mitais, kurie galbūt trukdo suprast – kurios yra geriausios ir labiausiai vertos Jūsų dėmesio.

Mitas, kad kainą lemia tik stilius.

Durų rankenos kainos yra labai įvairios. Pradėjus ieškoti galima pamatyti, kad rinkoje yra siūlomi tiek labai pigūs modeliai, tiek tokie, kurie kainuoja net kelis šimtus. Dažniausiai kainą lemia ne pačios rankenos stilius, tačiau medžiaga iš kurios jos yra pagamintos, taip pat, išmanumas. Šiuo metu itin mėgstamos ir dažnai perkamos išmaniosios rankenos. Jos ne tik padeda gyventi saugiau, tačiau ir patogiau.

Mitas, kad išmaniosios rankenos yra tinkamos tik verslo sektorių objektams.

Kadangi išmaniųjų rankenų kainos krenta, natūralu, kad vis daugiau žmonių jas perka savo poreikiams patenkinti ir diegia savo namuose. Kaip jau supratote – tai yra ne tik daugiau saugumo gyvenant suteikiantis komponentas, tačiau taip pat ir patogumas. Ypač tiems, kurie dažnai pameta namų raktus.

Mitas, kad pirkti durų rankenas internetu – nėra geras pasirinkimas.

Tiek perkant duris, tiek renkantis konkrečias durų rankenas – su opcijomis labai patogu yra susipažinti internetu. Tai padeda ne tik sutaupyti daug laiko lyginant įvairius variantus, tačiau taip pat ir pamatyti akcijas, kurios leis norimas rankenas įsigyti pigiau. Svarbiausia, kad šiuo atveju kaina bus mažesnė, tačiau kokybė – tokia pat gera kaip ir reikia daugeliui.

Mitas, kad durys yra parduodamos tik su rankenomis.

Pradėjus ieškoti tinkamų durų galima pamatyti, kad vienos yra siūlomos iškart su rankenomis, o kiūtos yra parduodamos be jų. Šiuo atveju pasirinkimas yra Jūsų rankose. Kai kuriems labiausiai patinka iškart pirkti tokias, kurios yra su rankenomis, kadangi neteks daugiau skirti laiko jų paieškoms, o kai tuo tarpu kiti nori patys iki mažiausių smulkmenų rasti tinkamiausius jiems komponentus, tad mieliau ir renkasi tinkamas rankenas, perka duris be jų.

Mitas, kad plastikinės rankenos yra blogos kokybės.

Pradėjus ieškoti durų rankenų galima pamatyti, kad šiuo metu variantų tikrai yra daug. Jie kinta daugelių smulkmenų ir medžiaga iš vienas esminių aspektų. Dažniausiai pačios pigiausios durų rankenos yra pagamintos iš plastiko. Gana dažnai tenka girdėti, kad jos yra labai prastos kokybės, trumpai tarnauja. Taip, tarnauja trumpiau nei rankenos, kurios yra pagamintos iš aukštos kokybės metalo. Tačiau ne taip trumpai kaip kad kartais galima išgirsti. Šiuo metu rinkoje siūlomi plastiko gaminiai tikrai patenkina poreikius savo kokybe bei funkcionalumu, tad nereikia tikėti mitu.

Mitas, kad išmaniosios rankenos yra labai brangios.

Bet kokių rankenų kainas šiuo metu galima rasti internete. Tai padeda sutaupyti daug laiko ir kartu tariantis su specialistais internetu rasti variantus, kurie maksimaliai patenkina Jūsų poreikius. Džiugu, kad kainos krenta ir net išmaniosios rankenos papuošia vis daugiau žmonių namų bei suteikia kasdienybei daugiau saugumo ir patogumo.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų