Spausdinti šį puslapį

Tarybos nariai mokėsi dirbti komandoje

Seminaro metu politikams teko atlikti tarpusavio pasitikėjimo lavinimo, grupės bendradarbiavimo, problemų sprendimo praktines užduotis. Seminaro metu politikams teko atlikti tarpusavio pasitikėjimo lavinimo, grupės bendradarbiavimo, problemų sprendimo praktines užduotis.

Ukmergės rajono savivaldybės tarybos nariams neseniai surengtas patyriminio mokymosi seminaras „Komandos formavimas Ukmergės rajono savivaldybės taryboje“. Jis vyko vienoje kaimo turizmo sodyboje.

Savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad  seminaras surengtas mero Rolando Janicko iniciatyva.

Panašios išvykos ir mokymai vyko ir praėjusioje kadencijoje.

Gyčio Baltrūno vedamo seminaro metu politikams teko atlikti tarpusavio pasitikėjimo lavinimo, grupės bendradarbiavimo, problemų sprendimo praktines užduotis.

G.Baltrūno teigimu, kiekvienos organizacijos sėkmė didžiąja dalimi priklauso nuo žmogiškųjų santykių, nuo darbuotojų socialinių kompetencijų, emocinio raštingumo, sąmoningų ir nesąmoningų motyvacijų bei lūkesčių.

„Komanda formuojama ilgai, šiam darbui dažnai neužtenka net mėnesio, tai yra nelengvas pasiryžimo reikalaujantis darbas. Per vienos dienos seminarą galime tik pažvelgti į tai, kaip bendradarbiaujame, kaip reaguojame į grupę ir kaip grupė elgiasi su mumis“, – sakė G. Baltrūnas.

Jo manymu, idėja rajono savivaldybės tarybą padaryti komanda yra puiki, o tokiu pavyzdžiu galėtų sekti ir kitos savivaldybės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)