Spausdinti šį puslapį

Profesinėje sąjungoje – vadovų kaita

Profesinių sąjungų bendrijos pirmininko vairą iš V. Banikonio perėmė J. Brazdžionienė.G.Nemunaičio ntr. Profesinių sąjungų bendrijos pirmininko vairą iš V. Banikonio perėmė J. Brazdžionienė.G.Nemunaičio ntr.

Ukmergės rajono profesinių sąjungų bendrija turi naują vadovą.

Lapkričio 22 d. vykusioje ataskaitų ir rinkimų konferencijoje ja išrinkta Jolanta Brazdžionienė.

Ilgametis šios organizacijos pirmininkas 82 metų Vincentas Banikonis nutarė iš pareigų pasitraukti.

Rajono organizacijų profesines sąjungas vienijančiai bendrijai jis vadovavo 20 metų.

Naujoji pirmininkė J. Brazdžionienė dirba Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centre bendrosios praktikos slaugytoja, yra Ukmergės PSPC slaugytojų sąjungos narė. Pasakojo šioje veikloje dalyvaujanti jau keliasdešimt metų.

Profesinių sąjungų bendrija Ukmergėje šiuo metu vienija 16 mūsų rajono kolektyvų profesinių sąjungų. Praėjusį penktadienį vykusioje ataskaitų ir rinkimų konferencijoje dalyvavo daugiau kaip 30 jų atstovų.

Konferencijoje taip pat buvo išklausyta ilgamečio jos vadovo V. Banikonio ataskaita už praėjusius 5-erius metus. Priminti per tą laiką vykę susitikimai, mokymai, konferencijos, ekskursijos. Vyko ir susitikimai su rajono vadovais.

Svarų vaidmenį atlieka Trišalė taryba, kurioje – profesinių sąjungų, savivaldos ir darbdavių atstovai. Ataskaitą konferencijoje pristatė Trišalės tarybos atstovė Aldona Kalesnikienė.

Taip pat išklausyta revizijos komisijos ataskaita už 5-erius metus. Apie išlaidas pirmininko algai joje neužsiminta, mat šios pareigos – visuomeninės.

Išlydint ilgametį bendrijos vadovą Vincentą Banikonį, susirinkusieji linkėjo jam ir toliau likti aktyviu profesinių sąjungų nariu.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)