Lietuvos politikos naujienos
Ukmergės žinios

Ukmergės žinios

Dvišlaičio stogo projektavimas – pagrindinė individualaus namo statybos proceso dalis. Parinkus tinkamą formą, konstrukciją, medžiagas ir stogo dangą labai lemia viso pastato funkcionalumą, estetiką ir patvarumą. Šiame išsamiame profesionalams skirtame vadove aptarsime visi svarbiausius dvišlaičio stogo projektavimo aspektus, tokius kaip medžiagų parinkimas, konstrukcinių apkrovų įvertinimas, vietos taisyklių laikymasis, taip pat estetikos ir funkcionalumo užtikrinimas.

Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, Ukmergė pasitiko su būgnų gausmais. Jau 19-ą kartą mūsų mieste vyko tarptautinis perkusinės muzikos festivalis „Percussion Ukmergė 2024“.

Informuojame, kad Ukmergės miesto seniūnija šiais metais neberinks žaliųjų atliekų, apvažiuojant individualias valdas.

Tikriausiai ne vienas mūsų turime giminaičių, draugų, artimųjų ar verslo partnerių, kurie šiuo metu gyvena užsienyje. Remiantis statistika, emigraciją jau yra pasirinkę daugiau nei 587 tūkst. Lietuvos gyventojų. Kadangi su užsienyje gyvenančiais artimaisiais akis į akį pasimatyti galima ne taip dažnai kaip norėtųsi, švenčių proga juos nudžiuginti galime ne tik vaizdo skambučiais, bet ir Lietuvą primenančiomis dovanomis. Šiandien dalelę Lietuvos galime išsiųsti net į tolimiausią pasaulio kampelį paprasčiausiai pasinaudodami „Omniva LT“ paštomatais. Tad kaip supakuoti siuntą bei ją išsiųsti, kad mūsų giminės ar verslo partneriai lietuvišką gintarą gautų tokį, koks jis buvo surinktas prie Baltijos jūros?

Įsisiūbavus elektroninių cigarečių vartojimo madai, ieškoma būdų kaip suvaldyti situaciją.

Antakalnio gatvės gyventoja teiravosi dėl šios gatvės remonto darbų pradžios.

Įgyvendinant „Erasmus+“ projektą „Geri mokytojų skaitmeniniai įgūdžiai – visų sėkmingo mokymosi, bendradarbiavimo ir pozityvios savijautos sąlyga“, žinias gilino Taujėnų gimnazijos pedagogės.

Ukmergės rajono nevyriausybinės organizacijos (NVO) šventinėje konferencijoje „Kūrybinių ieškojimų ir atradimų link“ paminėjo pasaulinę NVO dieną.

Panevėžio rajone vyko XII Lietuvos svarsčių kilnojimo federacijos ilgo ciklo čempionatas.

Puslapis 1 iš 1455

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų