Lietuvos politikos naujienos

Tik vieną dieną, tik lapkričio 10-ąją, „Babilono“ parduotuvėse ir kavinėse pirkėjų lauks išskirtiniai pasiūlymai ir nuolaidos! Tai puiki proga ne tik atsinaujinti garderobą, pasiruošti šaltajam sezonui, bet ir pradėti ruoštis gražiausioms metų šventėms.

Spalio 13–14 dienomis „Babilone“ vyks sporto ir laisvalaikio prekių išpardavimas.

Kviečiame visus daugiau judėti ir aktyviau leisti laisvalaikį! Jau gegužės 12–13 dienomis „Babilone“ vyks sporto ir laisvalaikio prekių savaitgalis.

Sutikite naują Lietuvos šimtmetį atsinaujinę! Jau vasario 10 dieną Panevėžio prekybos centras „Babilonas“ ruošia išskirtinę išpardavimų dieną.

Argi neįspūdingai atrodo prabangoje gyvenančių turtuolių namuose riaumojantis tigras ar paslaptingai šuoliuojanti pantera? Tokiems augintiniams reikia ne tik pinigų, bet ir daug drąsos.

Jau lapkričio 11 dieną PPC „Babilonas“, Panevėžyje, praūš visų pamėgtas vienos dienos kasmetinis išpardavimas. Artėja šv. Kalėdos, jaukiausias laikotarpis metuose, kai prie stalo susės visi artimieji, kai kiekvienam jų galėsime skirti savo šypseną, šilumą bei jiems skirtas dovanas.

Vasaros vidurys – ne tik atostogų ar išvykų prie jūros metas, bet ir laikas didžiajam sezono išpardavimui. Norintys įsigyti stilingų drabužių, avalynės ar reikiamų buities prekių puikiai žino, kad vidurvasaris yra pats tinkamiausias visiems pirkiniams. Panevėžiečiams bei visos Aukštaitijos gyventojams verta nepraleisti vieno didžiausių sezono išpardavimų, kuris vyks jau liepos 14–16 d.

Nenumaldomai artėja vasaros sezonas, kai vis daugiau laiko būsime gryname ore aktyviai leisdami laisvalaikį. Žinoma, šiems malonumams reikėtų pasiruošti. Norintiems vasarą sutikti stilingai ir puikiai nusiteikus vėlyvas pavasaris tampa idealiu metu apsirūpinti naujais laisvalaikio ir sporto drabužiais už viliojančią kainą.

Šiais laikais dažnas vaikas yra matęs tik tradicinį baltą arba pilką triušį. Bet ar žinojote, kad šių gyvūnėlių veislių yra šimtai? Dideli, maži ir visi labai mieli. Su tokiais triušiais galėsite susipažinti ir jūs patys. Pačias įspūdingiausias ir įdomiausias šių gyvūnų veisles galėsite išvysti jau balandžio 8–9 d. Panevėžio prekybos centre ,,Babilonas“ vyksiančioje triušių parodoje.

Kol įvairiose parduotuvėse siaučia sezono išpardavimai, dažnas gali pasimesti, ką ir kada pirkti, mat prekių ir nuolaidų – gausybė. Negana to, verta nepamiršti, kad nenumaldomai artėja Valentino diena, kai tenka paskutinę minutę sukti galvą, ką nupirkti savo mylimam žmogui. Viso to galima išvengti.

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų