Spausdinti šį puslapį

Įvertino darželinukams tiekiamą maistą

Svečiai turėjo progos paragauti darželyje gaminamo maisto. Svečiai turėjo progos paragauti darželyje gaminamo maisto.

Antradienį Ukmergėje lankėsi Europos Komisijos narys Vytenis Povilas Andriukaitis. Drauge atvyko Seimo nariai Juozas Olekas, Julius Sabatauskas, Algirdas Sysas.

Už sveikatą ir maisto saugą atsakingas komisaras lankėsi Ukmergės ligoninėje ir Pirminės sveikatos priežiūros centre, kur susitiko su medikais, domėjosi turima infrastruktūra.

Šiuo metu atostogaujantis Europos Komisijos narys sakė, kad jį labai sudomino Ukmergės pilotinis projektas pagal kurį vaikų lopšeliuose-darželiuose „Nykštukas“ ir „Žiogelis“ tiekiamas ekologiškas maistas.

Šio projekto naudą ir su juo susijusias problemas svečiui pristatė Ukmergės rajono mero pavaduotoja Klavdija Stepanova.

Svečiai turėjo progos paragauti darželyje gaminamo maisto. Pastebėjo, kad tai – geras pavyzdys, kai vietos ūkininkai ir gamintojai tiekia maistą savo regione, o trumpoji maisto grandinė tampa instrumentu regionui vystytis.

  1. P. Andriukaitis Ukmergėje taip pat vedė pilietiškumo pamoką Jono Basanavičiaus gimnazijoje, su moksleiviais ir bendruomene susitiko Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje.

UŽ inf.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)