Spausdinti šį puslapį

Fondo dovanos – moksleiviams

Arijus pasiruošęs pamokai, o Nojus nusiteikęs stebėti brolio mokymąsi.   Ievos Visockienės nuotr. Arijus pasiruošęs pamokai, o Nojus nusiteikęs stebėti brolio mokymąsi. Ievos Visockienės nuotr.

Lina SUKACKIENĖ

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro administratorė

Penkios Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro globojamos šeimos sulaukė dovanų iš Lietuvos vaikų fondo.

Šis fondas perdavė JAV, Čikagoje, Amerikos lietuvių įkurto fondo  „Saulutė“ dovaną – kompiuterius nuotoliniam vaikų mokymuisi.

Mūsų centras ir Lietuvos vaikų fondas bendroje veikloje partneriais yra jau antrą dešimtmetį – nuolat skina vaisius įvairūs bendri projektai.

Trisdešimtmetį švenčiantis fondas yra žinomas inovatyvia veikla ir parama šeimoms. Jo nuolatinis bendravimas su „Saulute“ ir jos pirmininke Indre Tijūnėliene suteikia galimybę paramos sulaukti sunkiai besiverčiančioms mūsų šeimoms.

Prieš kelias savaites, kuomet karantino metu buvo paskelbta, kad vyks mokymai nuotoliniu būdu, fondas iš karto pasiūlė mums paramą ir penkioms šeimoms atsiuntė kompiuterius. Centro darbuotojai nuvežė dovanas ir padėjo kompiuterius parengti darbui.

Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja Ieva Visockienė džiaugiasi, kad jos globojamos šeimos vaikai dabar galės mokytis nuotoliniu būdu ir nejaus socialinės atskirties.

Šilčiausi linkėjimai „Saulutės“ geradariams iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kurie net tokiu sudėtingu metu rūpinasi kitame pasaulio krašte gyvenančiais tautiečiais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)