Senolė teigia, kad šąla socialiniame būste

Ukmergiškė Regina, gyvenanti socialiniame būste, paskambinusi į redakciją pasakojo, nebežinanti kur kreiptis, kad sulauktų durų remonto.

Regina yra 75-erių metų moteris, gyvena viena. Gyventoja sakė, kad jau antrus metus prašo pakeisti socialinio buto balkono duris, kurios, jos žodžiais tariant, „laikosi ant šakalių“. „Vėjas pučia, kamšau skyles skudurais, bet tai nepadeda. Bute yra vienas kambarys, mano lova stovi šalia balkono. Miegu apsirengusi striukę. Nežinau, ką reikės daryti, kai prasidės šalčiai. Kol kas dar paeinu, bet nuo skersvėjų suka kojas“, – guodėsi sunerimusi Regina.

Nors, pasak moters, šią problemą savivaldybės direktorius žadėjo išspręsti, tačiau iki šiol vietoje naujų durų ji sulaukė tik apžiūros. „Atvažiavo nufotografavo ir išvažiavo“, – pasakojo Regina.

Seniau moteris gyveno Vaižganto gatvėje, kur, jos teigimu, savo lėšomis ir duris pasikeitė, ir kosmetinį remontą atliko. Tačiau buvo perkeldinta į Pašilę. 

UAB Ukmergės butų ūkio Pastatų administravimo ir socialinio būsto vadybininkas Raimundas Paliulis sakė, kad kaip tik prieš keletą dienų buvo nuvykęs apžiūrėti durų, dėl kurių moteris skundžiasi. „Tai plastikinės durys. Jų tikrai nereikia keisti. Jeigu yra kokių tarpų, galima užpurkšti silikonu. Tačiau nuomininkai tokius priežiūros darbus turi daryti patys“, – sakė jis. Pasak R. Paliulio, gyvendama Vaižganto gatvėje, moteris taip pat skųsdavosi dėl tokių pačių problemų.

Pastatų administravimo ir socialinio būsto vadybininkas pridūrė, kad dėl gyventojos prašymo bus tariamasi su būsto savininku – Ukmergės rajono savivaldybės administracija. „Jeigu bus duotas nurodymas atlikti kokius nors darbus, atliksime, tačiau durų keisti tikrai nereikia. Jos yra geros“, – patikino R. Paliulis.

UŽ inf.


pukines striukes

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Sarunas 2020-11-23 09:16
BET KAIP SVOLACIAI... TOKĮ VELNIĄ SUDAUŽYTI MAŽA IR ĮMESTI Į EŽERĄ.. KAD VELNIAS PAGALVOTI IR APIE KITUS PRADETU.SLIKSTYNES
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų