Spausdinti šį puslapį

Šeimoms išdalyti naujagimių kraiteliai

Naujagimių kraiteliai išdalyti dvidešimčiai šeimų. Naujagimių kraiteliai išdalyti dvidešimčiai šeimų.

Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas, jo pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas, Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė ir šio skyriaus vyriausioji specialistė Aistė Naruševičiūtė įteikė naujagimio kraitelius liepos, rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais gimusiems mažiesiems ukmergiškiams.

Atsiimti savivaldybės dovanos atvyko 9-ių mergaičių: Mios, Airėjos, Jorės, Adrijos, Esteros, Kamilės, Dorotėjos, Amilės ir Viltės bei 11-os berniukų: Vandenyno, Igno, Rėjaus, Demiro, Adrijaus, Nojaus, Tauro, Armino, Arno ir dviejų Herkų tėveliai.

Meras visiems linkėjo išauginti pilietiškus, dorus, laimingus vaikus, kurie garsintų gimtąjį kraštą savo talentais, prasmingais darbais.

Rajono savivaldybė primena sąlygas dovanojamam naujagimio kraiteliui: abu vaiko tėvai arba vienas iš jų (jei yra vienišas / a) turi būti deklaravę savo gyvenamąją vietą Ukmergės rajone ir faktiškai čia gyventi. Taip pat mūsų rajone turi būti deklaruojama ir kūdikio gyvenamoji vieta.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)