Spausdinti šį puslapį

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite žaislų!!!

De­šim­tą­jį gim­ta­die­nį šven­čian­čios par­duo­tu­vės „Tri­ra­tu­kas“ šei­mi­nin­kai Si­gi­ta ir Ar­vy­das ne tik tu­rės ruoš­ti vie­tą bi­čiu­lių do­va­noms, bet ir pa­tys ža­da staig­me­nų „Pup­sio“ skai­ty­to­jams. To­dėl, svei­kin­da­mi „Tri­ra­tu­ką“ su­kak­tu­vių pro­ga, skel­bia­me kon­kur­są vai­kams, tė­ve­liams ir vi­siems ki­tiems, my­lin­tiems žais­lus, – te­gul šis tor­ta­die­nis ir jums bū­na šven­tė!

 

Įsi­vaiz­duo­ki­te, jog esa­te žais­lų pla­ne­tos val­do­vas. Jo­je ga­mi­na­mi pa­tys įvai­riau­si žais­lai, ku­rie ka­da nors pa­teks į žmo­nių na­mus. Ko­kį žais­lą su­kur­tu­mėt de­šim­tą­jį gim­ta­die­nį šven­čian­čiam vai­kui (mer­gai­tei ar­ba ber­niu­kui), ku­rio tė­ve­liai su­ka gal­vas, ką jam pa­do­va­no­ti?

 

Ap­ra­šy­ki­te, koks tai bū­tų žais­las, kuo jis ypa­tin­gas, ko­kią nau­dą tu­rė­tų žai­dė­jas (gal­būt žais­da­mas jis mo­ky­tų­si... kad ir ku­li­na­ri­jos) ir gal jis tu­ri ne­įpras­tą pa­va­di­ni­mą? Il­gap­lau­kė lė­lė, kos­mo­so ob­jek­tai su mag­ne­tu­kais, džiun­gles imi­tuo­jan­ti pa­la­pi­nė ar bet kas ki­ta – vi­si žais­lai, kaip ir vai­kys­tė, yra ypa­tin­gi. Tad lau­kia­me jū­sų fan­ta­zi­jų, taip pat ir to, kas ar­čiau že­mėsJ

 
 

TRIJŲ ISTORIJŲ AUTORIAI BUS APDOVANOTI „TRIRATUKO“ PRIZAIS!!! Sa­vo laiš­kus siųs­ki­te ad­re­su:

 

PUPSIUI, „UKMERGĖS ŽINIOS“, GEDIMINO G. 34/2, UKMERGĖ ar­ba ra­šy­ki­te elek­tro­ni­niu paš­tu: vai­do­te@uk­zi­nios.lt. Bū­ki­te ati­dūs, nu­ro­dy­da­mi tiks­lius var­dą, pa­var­dę ir sa­vo am­žių (o kad ga­lė­tu­me su­si­siek­ti – te­le­fo­no nu­me­rį). Kur­ti is­to­ri­ją ga­li ir vi­sa šei­ma. Lai­ko už­duo­čiai įvyk­dy­ti tu­ri­te li­gi Ka­lė­dų!!!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)