Spausdinti šį puslapį

Aktyvina veiklą – atidarė būstinę

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Ukmergės skyriaus būstinė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Ukmergės skyriaus būstinė

Artėjant Seimo rinkimams Ukmergėje juntamas politinis sujudimas. Gražiausioje Ukmergėje – Vienuolyno – gatvėje praėjusią savaitę duris atvėrė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Ukmergės skyriaus būstinė.

Oranžiniais akcentais papuoštose nedidelėse, bet jaukiose patalpose penktadienį į įkurtuves rinkosi liberalai bei svečiai.

Į kvietimą atsiliepė ir kitų partijų Ukmergės skyrių nariai. Žengiant aktyvų žingsnį liberalus sveikino Seimo narys LSDP Ukmergės skyriaus pirmininkas Arūnas Dudėnas.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Ukmergės skyriaus pirmininkas Tomas Baginskas pasakojo, kad šiuo metu skyrius jungia per pusšimtį ukmergiškių, aktyvioje veikloje dalyvauja apie 15. Jo manymu, nedidelės būstinės patalpos ne minusas, o pliusas. Tai suteikia jaukumo ir galimybę būti arčiau vieni kitų.

Pasak pirmininko, nauja būstinė bus tarsi partijos atspirties taškas pradėti aktyvią veiklą Ukmergėje.

Ukmergės naujienos

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)