Spausdinti šį puslapį

Vyks politikų debatai

Likus mažiau nei mėnesiui iki savivaldybių tarybų ir merų rinkimų, politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia užduoti klausimus kandidatams į merus virtualioje platformoje www.zinaukarenku.lt bei dalyvauti debatuose tarp kandidatų Lietuvos savivaldybėse.

Vasario 5–27 dienomis 56 Lietuvos savivaldybėse bus organizuojami debatai tarp kandidatų į merus, kuriuose kviečiama ne tik pasiklausyti, bet ir užduoti kandidatams klausimus tiesiogiai.

Debatuose kviečiami dalyvauti visi savivaldybės kandidatai.

Informacijos apie debatus ieškokite www.zinaukarenku.lt.

Platformoje galite ne tik patys užduoti klausimus, bet ir susipažinti su kandidatų atsakymais į kitų lankytojų klausimus.

„Žinau, ką renku“ – nuo 2014 m. veikiantis nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuriame dalyvauja jauni žmonės iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių.

„Siekiame, kad Lietuvos politikai būtų atskaitingi rinkėjams, todėl skatiname piliečius sąmoningai dalyvauti viešajame gyvenime ne tik prieš rinkimus, bet ir po jų. Tinklo nariai – tai savanoriai, įsipareigoję laikytis nešališkumo principų“, – skelbiama pranešime.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)