Atrado rinkimų naudą – pakuras

Kaimo žmonės – nemenka rinkėjų dalis, tad kandidatams į rajono savivaldybės tarybą vertėtų suklusti, kas aktualiausia kaimo žmonėms, kokias problemas išsako nuo miesto šurmulio atokiau gyvenantys ukmergiškiai.

O pageidavimai ir norai jų – neretai labai panašūs. Vienas tokių – kaimo keliai.

Pivonijos seniūnijoje Alionių kaime gyvenanti Stasė įsitikinusi, kad kaimo žmogui šiandien skiriamas per mažas dėmesys. Ypač dėl kelių priežiūros. Antai, lig jos namų vedantis kelias – metų metais nežvyruotas. Kai greideriuojama, lenda esą jau gruntas iš po plono žvyro sluoksnio. Žiemą, pasnigus ir pašalus, slidumas būna neapsakomas, bet keliai taip ir lieka nebarstyti.

Pastarosiomis dienomis ne vienas į redakciją paskambinęs skaitytojas išsakė ir kiek kitokias mintis apie artėjančius rinkimus.

Sarkastiškais pamąstymais pasidalino ukmergiškis Albinas. Sakė, kad artėjantys rinkimai kaimo žmogui – šiokia tokia nauda, nes dabar dykai gauna pakurų. Taip vadino politinius dykai dalinamus laikraščius, kuriuos parduotuvėse ar seniūnijose palieka politikai.

„Labai tinka jie pečiams pakurti, nes šiais laikais popieriaus nieks daugiau dykai nedalina. Įvairūs lankstinukai, bukletukai prastai dega – per kietas popierius.

Dykai į kaimus atvežami laikraščiai – pats tas. Galėtų ir daugiau jų pristatyti. Tikrai bus, kas paima. O ką rinkti, mums – tas pats. Vis tiek savo pažadų niekas netesės“, – savo pamąstymais dalinosi Albinas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # ok 2019-03-01 13:19
Pažiurekit žmogeliai,kokie keliai pačiame mieste.Juk baisesni už kaimo.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų