Spausdinti šį puslapį

K. Krivickas: Seime A. Verygai įteikiau peticiją su 20 000 parašų ir pranešiau, kad padavėme jį į teismą dėl kaukių ir ligoninių! Paaiškėjo, kad kaukės ne saugo, o platina COVID-19! Testų pirkimo aferos pėdsakai veda į vyriausybę – 4 milijonų vagyste

K. Krivickas Seime tiesiai į rankas A. Verygai įteikė peticiją su 20 000 Lietuvos žmonių parašų, kad ministras turi būti teisiamas už įgaliojimų viršijimą. K. Krivickas Seime tiesiai į rankas A. Verygai įteikė peticiją su 20 000 Lietuvos žmonių parašų, kad ministras turi būti teisiamas už įgaliojimų viršijimą.

Praėjusią savaitę Seime tiesiai A. Verygai į rankas įteikiau peticiją su 20 000 Lietuvos žmonių parašų, kad jis turi būti teisiamas dėl įgaliojimų viršijimo!

Peticijoje rašoma:

„A. Veryga turi būti teisiamas dėl įgaliojimų viršijimo! Gindami visuomenės interesą mes – Kristupas Krivickas ir Centro partija-Tautininkai (sąrašo Nr. 6) – sakome: mokslininkai įrodė – priverstinis kaukių dėvėjimas visur yra neefektyvus, vis daugiau žmonių miršta taip ir nesulaukę savalaikės medicinos pagalbos, nes iki šiol yra apribota ligoninių ir poliklinikų veikla, Lietuva patiria itin sunkias ekonomines A. Verygos sprendimų pasekmes. A. Veryga, kaip Sveikatos apsaugos ministras ir Valstybės lygio ekstremalios situacijos operacijų vadovas, turėtų būti teisiamas už nepagrįstus sprendimus ir įgaliojimų viršijimą, už uždarytą ekonomiką ir sukeltą finansų krizę, už Lietuvos žmonių įvarymą į milijardines skolas, už išaugusią bedarbystę, už bankrutavusius verslus, už šimtus žmonių mirčių, nes per karantiną uždarytos ligoninės ir poliklinikos iki šiol nepriima visų pacientų, dėl to Lietuvoje miršta neįprastai daugiau žmonių – šimtais! Ne nuo COVID-19, o nuo A. Verygos sprendimų pasekmių! Už tai Kristupas Krivickas ir Centro partija-Tautininkai (sąrašo Nr. 6) inicijuoja teismą A. Verygai už tarnybinių įgaliojimų viršijimą, sukėlusį sunkias pasekmes Lietuvai ir jos žmonėms. Jeigu pritariate, kad A. Veryga turi būti teisiamas už įgaliojimų viršijimą – pasirašykite! Ginkime visuomenės interesus visi kartu!“

Per dvi savaites šią mano parengtą peticiją pasirašė daugiau nei 20 000 Lietuvos žmonių. Seime sutikęs A. Verygą asmeniškai, informavau apie tai, kad vykdydama žmonių valią Centro partija-Tautininkai jau padavė jį į teismą! Pranešiau A. Verygai, kad Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui jau pateiktas ieškinys dėl jo neteisėtų veiksmų, neveikimo ir įgaliojimų viršijimo! Mes prašome teismo įpareigoti A. Verygą nedelsiant 100-u procentų atkurti ligoninių ir poliklinikų veiklą visoje Lietuvoje, taip pat panaikinti perteklinius įsakymus privalomai dėvėti kaukes mokyklose ir kavinėse.

Eksperimentas: kaukės ne saugo, o platina COVID- 19!

Prieš keletą dienų mano atliktas eksperimentas įrodė – kaukės, kurias Veryga įsakė nešioti visiems Lietuvos žmonėms parduotuvėse, mokyklose, autobusuose ir kavinėse ne apsaugo nuo COVID-19, o, atvirkščiai, padeda virusui plisti.

Įsigijau specialių dienos šviesoje plika akimi nematomų miltelių, panašius naudoja STT agentai, kai gaudo kyšininkus. Tačiau įjungus specialų ultravioletinį apšvietimą tie milteliai švyti ryškiai fosforine spalva. Jie visiškai nekenksmingi. Milteliai šiuo atveju simbolizuoja COVID-19 virusą. Tarkime, kad aš esu juo užsikrėtęs ir mano vaikai juo užsikrėtę, bet esame besimptomiai nešiotojai. Ištepiau tais milteliais savo ir vaikų veidus ir rankas. Būtent tokiu būdu plinta virusas. Kosint, čiaudint, kalbant ir liečiant paviršius užsikrėtusiam asmeniui.

Išsitraukiau iš kišenės ir užsidėjau kaukę. Užėjau į parduotuvę, pavaikščiojau, išėjau, nusiėmiau kaukę ir vėl įsidėjau į kišenę, įlipau į mašiną, įsidėjau kaukę į „bardačioką“, moterys įsideda į rankines, mokiniai į kuprines ar dar bala žino kur. Nuėjau į kavinę, kaukę išsitraukiau iš kišenės, užsidėjau, atnešė vandens, nusiėmiau. Kaukę pasidėjau šalia. Atsigėriau vandens ir nuėjau į mokyklą paimti vaikų. Vaikai įeidami į mokyklą kaukes užsideda, pasideda į kuprines ar kišenes, vėl nusiima klasėse, vėl užsideda per pertraukas ir taip daugybę kartų per dieną. Visi kartu su vaikais vėl nuėjome į parduotuvę ir vėl iš kišenių išsitraukėme kaukes. Grįžome į mašiną. Įjungiau UV lempą. Švytėjo viskas aplinkui: vaikų kuprinės, vaikų drabužiai, mano drabužiai, mūsų rankos, pusė mašinos, švytėjo parduotuvėje ir kavinėje mūsų liesti paviršiai, švytėjo pusė vaikų klasės ir bendraklasių daiktai, tačiau labiausiai nuo COVID-19 virusą simbolizuojančių miltelių švytėjo kaukės!

Kaukės ir tapo pagrindiniu užkrato platinimo šaltiniu! „Virusas“ nuo veido pateko ant kaukės, o nuo kaukės per rankas, drabužius ir daiktus pateko ant visų įmanomų paviršių ir taip išplito. Šis mano paprastas eksperimentas, kurį pirmą kartą pamačiau pripažintame mokslinės dokumentikos televizijos kanale „Discovery“, akivaizdžiai ir nenuginčijamai įrodė, kad šitaip paprastų žmonių dėvimos kaukės ne apsaugo nuo viruso, o pačios tampa jo platinimo šaltiniu!

Akivaizdu, kad A. Veryga ir „valstiečių“ valdžia tai supranta, tačiau vis tiek tyčia verčia mus nešioti kaukes. Tokiu būdu jie lengviausiai sukuria įspūdį, kad imasi kažkokių priemonių. Esą, va pažiūrėkite, matote – visi su kaukėm, vadinasi, mes kažką darom. O kad tos kaukės iš tiesų atneša daugiau žalos negu naudos jau įrodyta. Taip ir gyvenam – „valstiečių“ valdžia su A. Veryga priešakyje kuria spektaklį, kad mus saugo, o mes visi jo įsakymu paversti aktoriais ir tas kaukes esame priversti nešioti, kad baudų negautume. Nors ir valdžia, ir mes suprantame, kad tai – perteklinė priemonė. Ir, beje, eksperimentą pakartojau be kaukės. Tik prieš tai labai gerai muilu nusiplovęs rankas.

Viruso plitimas buvo sustabdytas.  Atsiminkite tai, kai spalio 11-ą dieną ateisite balsuoti ir jums J. Varžgalio bendražygio „valstiečio“ Verygos įsakymu lieps užsidėti kaukę.

COVID-19 testų afera: politikai pavogė 4 milijonus?

Tikriausiai girdėjote, kad FNTT tiria neregėtą milijoninę COVID-19 testų pirkimo aferą. Už testus be konkurso su A. Verygos žinia iš biudžeto buvo sumokėta 6 milijonai eurų, nors gamintojas už juos gavo vos 1,5 milijonų eurų! 4,5 milijonus eurų pavogė apsuk-rūs berniukai, turintys ryšių su A. Veryga ir S. Skverneliu. FNTT paskelbė, kad yra duomenų, jog A. Verygos bendražygis, „valstiečių“ kandidatas į ministrus, Skvernelio vyriausybės vicekancleris Lukas Savickas galimai vykdė nusikalstamą veiklą, bet kol kas tų duomenų nepakanka įtarimams pareikšti, tačiau kadangi duomenų apie jo galimai nusikaltamą veiklą vis dėlto yra,  jam suteiktas specialiojo liudytojo statusas. Tai reiškia, kad jis bet kada gali tapti įtariamuoju.

Vienas žingsnis iki S. Skvernelio ir A. Verygos. L. Savickas yra artimiausias jų bendražygis.

Teisėsaugos duomenimis, 4,5 milijonų eurų buvo pervesta į įvairias sąskaitas užsienio bankuose. Greitai paaiškės, kam jos priklauso ir kas įžūliausiu būdu krizės akivaizdoje vogė Lietuvos žmonių pinigus. O R. Karbauskis šiandien pareiškė, kad čia, šitoje schemoje, „vsio zakonno“! Ar gali būti, kad A. Veryga ir S. Skvernelis apie schemą, kaip pavogti biudžeto milijonus, nežinojo? Baikit, nemanau. Juk ne veltui šią bylą tiriantiems prokurorams suteiktas ypatingųjų prokurorų statusas. Prokurorai taip ginasi nuo aukščiausių politikų spaudimo.

Gali būti, kad dar iki rinkimų įtarimų sulauks ir vicekancleris „valstiečių“ kandidatas į Seimą L. Savickas ir A. Veryga, kurį jis duodamas parodymus įvardijo kaip vienintelį priėmusį galutinius sprendimus ir už viską atsakingą. Jie jau pirštu baksnoja vienas į kitą. Teisėsaugai tik lengviau. Įtarimai šioje byloje jau pateikti ir Laisvės partijos nariui, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariui Redui Laukiui, ir buvusiai Verygos pavaldinei viceministrei L. Jaruševičienei, kuri, sulaukusi įtarimų, atsistatydino, premjero patarėjas sveikatos klausimais J. Kairys buvo apklaustas kaip specialusis liudytojas. Į Seimo rinkimus veržiasi daugybė teistų ir įtariamų asmenų. Daugelio partijų sąrašuose yra teistų ir įtariamų korupcija. Centro partija-Tautininkai (sąrašo Nr. 6) vieninteliai oficialiai ir kategoriškai tarybos sprendimu uždraudė tokiems veikėjams net bandyti patekti į Seimą!

Centro partija-Tautininkai, rinkimų sąrašo numeris – 6

Kol kiti žada, mes darom!

Už ryžtingus pokyčius

Ukmergėje ir visoje Lietuvoje!

K.Krivickas

Politinė reklama bus apmokėta iš Centro partijos-Tautininkų rinkiminės sąskaitos. Užs. Nr. 597

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(11 balsai)