Žada tęsti pradėtus darbus

Seimo nariu antrai kadencijai ukmergiškių išrinktas Juozas Varžgalys žada tęsti Seime pradėtus darbus, susijusius su gimtuoju Ukmergės rajonu.

Po sėkmingų rinkimų pakalbintas Seimo narys Juozas Varžgalys sako, kad visus ketverius praėjusios kadencijos metus siekė patenkinti savo rinkėjų lūkesčius ir išspręsti Ukmergei naudingus klausimus.

Vienas svarbiausių, kurį pavyko išjudinti, – aplinkkelio per Ukmergę ir naujojo tilto statyba. Projektas įsibėgėjęs ir politikas sieks, kad jis judėtų toliau.

Kitas labai svarbus, Ukmergę galėsiantis atjauninti ir pakeisti planas, – Krašto apsaugos ministerijos logistikos batalionas. Jame įsikurtų 600–700 jaunuolių.

Pastebima, kad savivaldybės, kuriose tokie logistikos batalionai įkurti, įgyja daug naujų perspektyvų.  Tokio centro steigimas Ukmergėje – aukščiausio politinio lygio sprendimas. J. Varžgalys tikisi, kad jo pavyks pasiekti.

Prie to, mano, reiks daug dirbti drauge su rajono vadovais – meru ir administracijos direktoriumi. Tai – visų bendras siekis.

Tačiau Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, kuriai J. Varžgalys atstovauja, juk nuo šiol dirbs Seimo opozicijoje. Ar pavyks mūsų Seimo nariui ir toliau sėkmingai tęsti darbus?

Parlamentaras tikisi, kad jo įdirbis ir ryšiai niekur nedingo. Yra matęs, kaip sėkmingai dėl savo rajonų praėjusią kadenciją dirbo ir opozicijoje buvusių partijų vienmandatininkai. „Bet koks projektas turi turėti postūmį, juk juos suveža iš visų 60 savivaldybių“, – sako J. Varžgalys.

Nors Seimo narys renkamas įstatymų leidimui, mano, kad jis turi pirmiausiai atsigręžti į savo rinkėjus.

Nors ir būdamas opozicijoje Seimo narys planuoja darbuotis tame pačiame kaip ir lig šiol Biudžeto ir finansų komitete.

Per šiuos rinkimus iš oponentų ir kritikų J. Varžgalys sulaukdavo pastabų dėl to, kad visą kadenciją nebuvo labai pastebimas – nedalyvavo televizijos laidose, nedalijo interviu žurnalistams.

Pašnekovas sako, kad tai tikrai ne jam. Neketina televizijoje rodytis ir šią kadenciją. Mano, kad svarbesni už kalbas yra darbai, kurie esą kalba patys už save.

J.Varžgalys visus praėjusios kadencijos Seime metus į namus Ukmergės rajone iš sostinės kasdien važinėdavo. Seimo bendrabutyje neplanuoja gyventi ir ateityje. Pripratęs prie kasdienių kelionių į Vilnių, dėl to nemato jokios problemos.

Ukmergėje jam talkino du padėjėjai: Justina Stalionė ir Romas Pivoras. Ar kas nors dėl to keisis, kol kas sako nesvarstantis.

Naujoji Seimo kadencija darbą pradės nuo lapkričio 16 d.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+13 # Domiuosi 2020-10-30 13:07
Na, lauksime tilto. Arba....eilinio pažado netesejimo, mes įpratę juk. Ne pirmas kartas būtų....gaila
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+12 # Tarp kitko 2020-10-31 13:09
Norėtusi sužinoti nors vieną pradėtą darbą, kurį tęsti žada?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # Kazys 2020-10-31 13:26
Labai taikliai
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų