Ukmergės rinkiminės naujienos, mero rinkimai

Keliaujantieji viešuoju transportu tikina susiduriantys su autobusų vairuotojų sukčiavimo atvejais. Keleiviams tenka patirti ir kitokių nesklandumų. Nors yra reguliari kontrolė, jie baiminasi galintys nukentėti dėl vairuotojų kaltės.

Įsigijo naujus autobusus

Ukmergės autobusų parkas įsigijo du „Ugur Karoser“ (IVECO) autobusus.

Prabilo kelyje Kėdainiai–Ukmergė į avariją patekusio autobuso vairuotojas. 36-erių vyras nuolat išgyvena prisimindamas kraupią avariją. Jo kančią geriausiai mato jo artimiausias žmogus – mama. Tiek pats vairuotojas, tiek jo mama sako, jog fizinis skausmas praeis, užgis ir žaizdos, tačiau moralinės žaizdos kankins visą gyvenimą.

Ketvirtadienio rytą Ukmergės rajone, netoli Jakutiškių kaimo nuo kelio nuslydo ir į pakelės krūmus įlėkė autobusas. Juo vaikai iš Kėdainių vyko į Vilnių.

Viešojo transporto paslaugos darosi vis mažiau reikalingos gyventojams. Dėl to didėja savivaldybės įmonės UAB Ukmergės autobusų parko patiriami nuostoliai. Darbuotojai pripažįsta, kad kaimuose juos dar „gelbsti“ mokiniai, tačiau ir tokių važiuotojų mažėja.

Autobusai veš nemokamai

Šį sekmadienį Ukmergės senjorai miesto autobusų maršrutais galės važiuoti nemokamai. Tai – dovana jiems Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos, minimos spalio 1-ąją, proga.

Mieste kursuojančiam viešajam transportui dėl vietos autobusų sustojimo aikštelėse neretai tenka varžytis su automobiliais. Mat jie čia gali būti pastatyti taip, kad nei įvažiuosi, nei išvažiuosi, teigia autobusų vairuotojai. Apie šią problemą vėl priminta savivaldybės saugaus eismo komisijai.

Miesto centre kliudė autobusą

Penktadienį pačiame miesto centre, Kęstučio aikštėje, į incidentą pateko UAB Ukmergės autobusų parko autobusas. Išvažiuodamas iš sustojimo stotelės jis kliudė čia pat stovėjusį automobilį.

Ukmergiškis Alvydas paskambinęs į „Ukmergės žinių“ redakciją teiravosi apie politikų rinkiminę reklamą. Sako matantis skelbimus ant autobusų stotelių paviljonų, kai kurių pastatų. Teiraujasi, ar už tai visi politikai susimoka ir kam.

Autobusų stotis išsikrausto

Ukmergės autobusų stotyje jau prasideda persikraustymo darbai. Trečiadienį buvo atgabenti laikini vagonai, kuriuose įsikurs įstaigos darbuotojai iki tol, kol bus pastatyta nauja autobusų stotis. Laikini statiniai statomi dabartinėje taksi aikštelėje.

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų