Ukmergės rinkiminės naujienos, mero rinkimai

Rado narkotikų

Kovo 11-ąją dalinės apžiūros metu pas vieną ukmergiškį rasta narkotikų.

Problema neaplenkia ir Ukmergės

Narkotikų problema neaplenkia ir Ukmergės. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento duomenimis, diagnozuotų priklausomybės atvejų skaičius rajone siekia 37 atvejus 100 tūkst. gyventojų, tačiau oficiali statistika fiksuoja tik tuos atvejus, kai asmuo dėl vartojimo kreipiasi pagalbos į psichikos sveikatos priežiūros įstaigas.

Autostradoje pirmadienį įvykusi avarija atskleidė, kad jos kaltininkas ne tik vairavo neblaivus, be teisių, bet striukėje dar ir aptikta narkotikų.

Sučiupo su narkotikais

Vasario 6-osios naktį, apie 1 val., Dariaus ir Girėno gatvėje prie prekybos centro „Norfa“ esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje sulaikytas narkotikų turėjęs jaunuolis.

Sulaikyti su kvaišalais

Praėjusį savaitgalį Ukmergės rajono policijos komisariate sulaikyti penki asmenys, kuriems pareikšti įtarimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Aptiko narkotikų

Policijoje tiriamas incidentas dėl narkotikų. Birželio 9 d. 19.35 val. kelyje Kaunas–Zarasai, prieš sankryžą Lokynė–Vepriai, policijos pareigūnai sustabdė automobilį „Nissan Primera“. Patikrinus jį, vienas iš automobilio keleivių – N. J. – prisipažino turėjęs narkotinės medžiagos. Ją vežėsi celofaniniame maišelyje.  

Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai skelbia apie tarptautinės operacijos, kurios metu smogta Lietuvos ir Norvegijos narkotikų prekeiviams, pabaigą. Norvegijos Karalystės Vestfold policijos apygardos pareigūnams bendradarbiaujant su MKT ir Europolo biuru, Lietuvoje ir Norvegijoje sulaikyti 25 asmenys, kaltinami metamfetamino kontrabanda ir prekyba.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų