Spausdinti šį puslapį

Konkurse – viena pretendentė

Ukmergės herbas Ukmergės herbas

Trečiadienį vyko konkursas užimti rajono savivaldybės Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas.

Į šią vietą pretendavo du asmenys, tačiau vienas dokumentus atsiėmė, tad konkurse dalyvavo vienintelė pretendentė – Lina Kasmauskienė. Ji surinko reikiamą balų skaičių ir buvo paskelbta nugalėtoja.

Kasmauskienė yra baigusi Lietuvos žemės ūkio universiteto magistro ir bakalauro studijas. Šiuo metu dirba 2-ojo notarų biuro notaro padėjėja. Prieš tai yra dirbusi Aplinkos ministerijoje, Nacionalinėje mokėjimo agentūroje.

Šią ir kitą savaitę savivaldybėje vyksta konkursai Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyriausiojo specialisto, Architektūros ir urbanistikos skyriaus dviejų vyriausiųjų specialistų pareigoms užimti.

Rajono savivaldybė taip pat yra paskelbusi konkursus užimti Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo, Personalo ir dokumentų valdymo poskyrio vedėjo, jaunimo reikalų koordinatoriaus pareigas.

Laisvos darbo vietos atsirado patvirtinus naują rajono savivaldybės administracijos struktūrą.

Jau anksčiau paskelbti dviejų vykusių konkursų laimėtojai. 

Abiejuose dalyvavo taip pat po vieną pretendentą.

Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausiojo specialisto pareigas savivaldybėje eis Kęstutis Sabaliauskas. Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto konkursą laimėjo Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)