Spausdinti šį puslapį

Skyriaus vedėja – su solidžia patirtimi

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo ir apskaitos skyrius turi naują vedėją.

Nuo praėjusios savaitės vidurio jam vadovauja Algimanta Laskauskienė. 54 metų valstybės tarnautoja į Ukmergę persikėlė iš Vilniaus, palikusi aukštas pareigas Kultūros ministerijos Strateginio planavimo ir kontrolės departamente. Strateginio planavimo srityje yra dirbusi ir šalies Prezidentūroje.

Kadangi lig šiol dirbo valstybės tarnyboje, dabartines pareigas užėmė ne konkurso, o vadinamojo tarnybinio kaitumo būdu, kai valstybės tarnautojas jam pageidaujant perkeliamas į kitas pareigas.

Savivaldybės Turto valdymo ir apskaitos skyriui po administracijos pertvarkos priklauso Apskaitos bei Turto ir įmonių valdymo poskyriai. Vedėjo vieta liko laisva šių metų sausio mėnesį savo noru iš darbo išėjus Albertui Jackūnui.

Pagal pareigybės aprašymą vedėjas planuoja ir organizuoja skyriaus darbą, užtikrina tinkamą rajono savivaldybės administracijos buhalterinės bei turto apskaitos tvarkymą, taupų materialinių ir finansinių išteklių naudojimą, ataskaitinių duomenų tikslumą, atskaitomybės duomenų pateikimą laiku.

Kultūros ministerijos Strateginio planavimo ir kontrolės departamente A. Laskauskienė lig šiol ėjo direktoriaus pavaduotojos pareigas. Sako, kad Vyriausybės programoje didelis dėmesys skiriamas regionams, tad savo gyvenime ėmėsi pokyčių – priėmė sprendimą išbandyti save būtent tarnyboje regione.

Sako turinti  patirties ir savivaldoje – daugiau nei prieš 15 metų dirbo Kauno savivaldybės kontroliere. Yra atestuota auditorė.

Pati, pasakojo, kilusi iš Šakių rajono. Ukmergė nėra visiškai svetima – čia turi tolimų giminaičių, o dabar mūsų mieste įsigijo būstą ir nutarė čia įsikurti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)