Spausdinti šį puslapį

Vienu darbuotoju bus daugiau

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Nors dabartinė rajono valdžia skelbėsi apie savivaldybės darbuotojų mažinimą, artimiausiame rajono tarybos posėdyje siūlomas priešingas sprendimas.

Jei projektui politikai pritars, vienu darbuotoju savivaldybėje bus daugiau. Tiesa, mūsų rajono biudžetui šiais ir kitais metais jo išlaikymas nekainuos.

Tarybai siūloma 2015 m. spalį patvirtintą savivaldybės administracijos struktūrą papildyti ir didžiausią leistiną valstybės tarnautojų ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis, pareigybių skaičių padidinti nuo 235 iki 236.

Valstybės tarnautojai, neįeinantys į struktūrinius padalinius dabar yra Jaunimo reikalų koordinatorius, Savivaldybės gydytojas, Specialistas civilinei saugai ir mobilizacijai. O atsiras dar vienas – tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorius.

Iš rajono biudžeto tam lėšų neprireiks. Švietimo ir mokslo, Sveikatos apsaugos, Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos lygiomis dalimis skirs lėšų šių metų rugsėjo–gruodžio mėn. pareigybei finansuoti.

Kitąmet pareigybes finansuos Švietimo ir mokslo ministerija.

Savivaldybėje koordinuotai bus teikiamos švietimo pagalbos, socialinės ir sveikatos priežiūros paslaugos vaikams ir jų atstovams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)