Spausdinti šį puslapį

Įsigis, kad nugriautų

Garažai Vasario 16-osios gatvėje bus nugriauti. Gedimino Nemunaičio nuotr. Garažai Vasario 16-osios gatvėje bus nugriauti. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Rajono taryba pritarė sprendimui, kad savivaldybė iš privataus asmens įsigytų garažą, esantį Vasario 16-osios gatvėje, šalia Ukmergės sporto centro.

Iš šių bendrame pastate esančių trijų garažų ir sandėliuko tik vienas kadaise yra privatizuotas. Kiti keli priklauso savivaldybei ir yra nenaudojami.

Įsigijus visą statinį, garažus planuojama tiesiog nugriauti. Vasario 16-osios gatvę netrukus ketinama renovuoti, nutiesti šaligatvį, tad griozdiškas statinys šiems darbams trukdo.

Nugriauti nereikalingą pastatą buvo nutarta rengiant projektą „Ukmergės buvusio karinio miestelio ir šalia esančių teritorijų viešųjų erdvių infrastruktūros vystymas“, tad griovimo darbai bus finansuoti šio projekto lėšomis.        

Savivaldybės Turto ir įmonių valdymo poskyrio vedėja Daiva Gladkauskienė paaiškino, kad priėmus šį sprendimą bus sudaryta darbo grupė, vyks derybos su savininku ir iš jo statinys bus nupirktas už suderėtą kainą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)