Spausdinti šį puslapį

Laimėjo konkursus

Rajono savivaldybės administracijos vyriausiojo gydytojo pareigas nuo šios savaitės pradės eiti nauja darbuotoja. Konkursą šioms pareigoms užimti laimėjo Dainora Šlinkšienė.

Ligi šiol ji dirbo Ukmergės visuomenės sveikatos biuro vyr. specialiste. Tas pareigas ėjo nuo 2009-ųjų.

D. Šlinkšienė buvo vienintelė kandidatė konkurse į savivaldybės vyr. gydytojo pareigas. Ši vieta liko tuščia, kai iš darbo praėjusią savaitę išėjo šias pareigas keliolika metų ėjęs Vytautas Motiejūnas.

Naujoji savivaldybės vyr. gydytoja yra įgijusi išties puikų išsilavinimą ir turi net daktaro laipsnį.

Lietuvos sveikatos mokslų universitete moteris yra apsigynusi biomedicinos mokslo studijų visuomenės sveikatos srities bakalauro, o vėliau – ir magistro diplomus. 2016 metais apsigynė biomedicinos daktaro laipsnį.

Kitas naujas darbuotojas savivaldybės administracijoje – labai ilgai ieškotas. Jis eis Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyriausiojo architekto pareigas. Konkursą į šią vietą praėjusią savaitę laimėjo Artūras Sakalauskas. Ligi šiol Kultūros paveldo departamente prie Kultūros ministerijos jis eina Vilniaus skyriaus vyr. specialisto pareigas.

Šis naujasis darbuotojas rajono savivaldybėje pradės dirbti, kai tik baigs tarnybą Kultūros paveldo departamente.

Savivaldybės Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Zina Kurmelienė džiaugiasi, kad administracijos komanda pasipildo naujais jaunais darbuotojais ir primena, kad tebevyksta konkursai.

Administracija siūlo darbą vyriausiajam specialistui Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriuje.

Pareigybė reikalinga informacinių sistemų, interneto svetainių priežiūrai ir administravimui.

Vienas iš reikalavimų: turėti ne žemesnį kaip aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu technologijos mokslų studijų srities informatikos inžinerijos krypties išsilavinimu.

UŽ inf.

 

Feisbuko nuotr.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)