Spausdinti šį puslapį

Atlaisvins dar vieną seniūno kėdę

Rajono seniūnijų, kuriose nėra nuolatinių vadovų, sąrašas greitai dar pasipildys. Deja, kandidatų užimti seniūnų pareigas paieška – sudėtinga.

Netrukus seniūno vietą ir darbą Siesikų seniūnijoje paliks Algirdas Kaušas. Paskutinė numatyta jo darbo diena – lapkričio 20-oji. Kas jį pakeis, paaiškės po konkurso, kuris bus skelbiamas.

Pasak rajono savivaldybės Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėjos Zinos Kurmelienės, taip pat ieškoma Želvos bei Pivonijos seniūnijų naujų seniūnų, o neseniai atsisveikinta ir su Veprių seniūnijos buvusia vadove Dale Urboniene.

Užimti seniūnų pareigas, anot vedėjos, taip pat paskelbti konkursai. Beje, vyksiantis dėl Želvos seniūno bus jau penktasis: iki šiol niekas nepanoro dalyvauti šiame konkurse.

Kada galėtų paaiškėti naujieji seniūnai, dar neaišku, nes tikslios konkursų datos kol kas nenumatytos. Pirmiausia, Z. Kurmelienės teigimu, galimi pretendentai turi sunešti dokumentus. Paskutinės jų pateikimo dienos – kitą savaitę arba dar kitą.

Kol kas dar dirba Pivonijos seniūnas Alvydas Gratkauskas, o Želvos seniūnas Kęstutis Mikalajūnas jau anksčiau atsisveikino su tarnyba.

Personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja taip pat papasakojo apie kitus paskelbtus konkursus bei savivaldybės ieškomus darbuotojus.

Organizuojamas konkursas užimti Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyr. specialisto pareigas. Taip pat buvo organizuojama atranka eiti Turto valdymo ir apskaitos skyriaus specialisto pareigas. Ji baigėsi šį antradienį. Tačiau, anot pašnekovės, norinčiųjų dalyvauti atrankoje neatsirado.

Siūlomas darbas pagal darbo sutartį Statybos ir infrastruktūros skyriuje.

Vyr. specialisto konkurso būdu ieško Ukmergės rajono savivaldybės kontrolės ir audito tarnyba. Ši tarnyba yra viešasis juridinis asmuo, biudžetinė įstaiga, įsteigta rajono savivaldybės tarybos ir finansuojama iš savivaldybės biudžeto. Tarnybos veiklos tikslas – prižiūrėti, ar teisingai, efektyviai, ekonomiškai ir rezultatyviai valdomas ir naudojamas savivaldybės turtas bei patikėjimo teise valdomas valstybės turtas, kaip vykdomas savivaldybės biudžetas ir naudojami kiti piniginiai ištekliai.

Paskelbtas konkursas dėl dar vienos savivaldybės biudžetinės įstaigos. Ieškoma asmens, galinčio direktoriauti VšĮ Ukmergės šeimos centre. Tarp reikalavimų pretendentui – turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygintą išsilavinimą, turėti ne mažesnę kaip 1 metų vadovaujamo darbo patirtį. Privalumas – patirtis socialinio darbo srityje. Kandidatų dokumentai priimami iki lapkričio 19 d.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)