Spausdinti šį puslapį

Parodoje pristatys Ukmergę

Šį savaitgalį sostinėje, „Litexpo“ parodų ir kongresų centre, šurmuliuos tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2019“, kurioje dalyvaus ir ukmergiškiai.

Parodos trečioje salėje ekspozicija bus skirta Lietuvos pažinimui. Čia pristatomas miestų turizmas, aktyvus laisvalaikis Lietuvoje, kaimo turizmas, SPA, sveikatingumo turizmas, pažintinės, edukacinės kelionės po Lietuvą, apgyvendinimo paslaugos.

Ukmergės kraštą padės pažinti Ukmergės turizmo verslo ir informacijos centro ir Ukmergės rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriaus komanda.

Žadama, kad ukmergiškių įvaizdis ne tik nustebins, bet ir privers pasijusti lyg kartu dalyvautumėte „Roko marše“. Mūsų stende pasitelkus naująsias technologijas galėsite išvysti piliakalnį, išgirsti kalbančią Ukmergę, pamatyti Lietuvos šimtmečiui sukurtą interaktyvų dainuojančių balandžių maršrutą, susipažinti su garsiausiais dvarais.

100 kilometrų ilgio maršrutas Šventosios upe per Uteną, Anykščius ir Ukmergę leis, stebint ramų upės tekėjimą, pasimėgauti šalia esančiomis pramogomis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)