Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje brėžiami koalicijos kontūrai

Į Ukmergės rajono savivaldybės tarybą išrinkti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, visuomeninio rinkimų komiteto „Tavo Ukmergė“ ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai pasirašė deklaraciją dėl būsimosios koalicijos formavimo.

Dokumente jie akcentuoja poreikį dirbti sutartinai dėl politinio, ekonominio, socialinio ir moralinio atsinaujinimo, siekiant Ukmergės rajono gerovės bei klestėjimo, išmintingai išnaudojant didžiules šio krašto perspektyvas.

Minėtos frakcijos susitarė sudaryti valdančiąją koaliciją, kuri 2019–2023 m. kadencijos metu turės 15 rajono savivaldybės tarybos narių. Iš viso į rajono savivaldybės tarybą išrinkti 25 nariai.

Kovo 3 d. vykusiuose rinkimuose Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai iškovojo 6, visuomeninis rinkimų komitetas „Tavo Ukmergė“ ir Darbo partija – po 5, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei Lietuvos socialdemokratų partija – po 4 mandatus.

Rajono meru išrinktas Darbo partijos atstovas Rolandas Janickas.

Pirmasis naujos kadencijos tarybos posėdis vyks balandžio 16 d.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)