Spausdinti šį puslapį

Gyventojai žada padėti

Išėjimas į Paupio gatvę – „nedraugiškas“. Išėjimas į Paupio gatvę – „nedraugiškas“.

Paupio gatvės 64A namo gyventoja Nerutė pasakojo, kad renovavus šią gatvę jai tapo sunku patekti į savo namus.

Garbaus amžiaus jau sulaukusi sunkiai vaikštanti moteris pasakojo čia gyvenanti daugiau kaip pusę amžiaus. Tačiau dabar, senatvėje, gatvės bordiūras tapo sunkia kliūtimi. Per jį reikia ropštis, mat jis labai aukštas, o nuolydis nepadarytas.

Moteris sako, kad kaimyniniuose namuose įėjimai ir įvažiavimai padaryti tinkamai. Tik jos paliktas nepatogus.

Sako, kad jai pasiskundus savivaldybės darbuotojams, bandyta padėti – ties įėjimu darbininkai padėjo aštuonias šaligatvio plyteles. Bet, pasak ukmergiškės, jos nepatikimos, judančios, o be to, nuolydžio į gatvės pusę vis tiek nėra.

Ponia Nerutė sako, kad į jos prašymus padaryti nuolydį atsakoma, kad nėra projekto, tad niekuo padėti negali.

Pasiteiravus apie šią situaciją Ukmergės rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo Aido Dutkaus, jis pažadėjo nuvykti į vietą ir įvertinti situaciją.

Pagal projektą prie vartelių paaukštinimas tikrai nebuvo numatytas – yra tik prie įvažiavimo, bet labai tikiuosi, kad galėsime tai moteriai padėti“, –  sakė A. Dutkus. Pasak jo, sunkiai vaikštančiam žmogui toks išėjimas į gatvę pro vartelius tikrai  labai nepatogus. Mano, kad  tikrai suras būdų, kaip problemą išspręsti.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)