Spausdinti šį puslapį

Aptartas tolesnis bendradarbiavimas su kariškiais

Ukmergėje – kariškių vizitas. Daivos Zimblienės nuotr. Ukmergėje – kariškių vizitas. Daivos Zimblienės nuotr.

Ukmergės rajono savivaldybė informuoja apie Lietuvos kariuomenės Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono kariškių vizitą.

Lankėsi Viešųjų ryšių skyriaus viršininkas kapitonas Marius Zapalis ir Lietuvos kariuomenės Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono Taktinės psichologinių operacijų grupės vado pavaduotojas seržantas Vaidas Griškevičius.

Su jais susitiko rajono mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas, vyresnysis specialistas civilinei saugai ir mobilizacijai Valdas Rabazauskas.

A.Balčiūnienė padėkojo kariškiams už rodomą dėmesį mūsų kraštui – keletą metų iš eilės čia yra rengiamos karinės pratybos, o neseniai Ukmergėje organizuota šauktinių priesaikos priėmimo ceremonija.

Vizito metu taip pat aptartas tolesnis savivaldybės ir Vaidoto bataliono bendradarbiavimas, bendros veiklos, karių dalyvavimas Ukmergės rajone vyksiančiuose sporto ir kultūros renginiuose.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)