Spausdinti šį puslapį

Gyventojų skaičiui stabilizuoti rengs programą

Ukmergės rajono savivaldybėje sudaryta darbo grupė Gyventojų skaičiaus stabilizavimo Ukmergės rajone programai parengti.

Programos tikslas – siekti, kad ne tik esami gyventojai norėtų likti gyventi mūsų krašte, bet grįžtų ir į užsienį ar kitas vietoves išvykę mūsų kraštiečiai.

Rengiamasi numatyti viešųjų paslaugų plėtrą, paramą jaunoms šeimoms, paramą būstui įsigyti, gyvenamajai aplinkai, infrastruktūrai pritaikyti.

Programą parengti pavesta iki šių metų gruodžio 1 d.

Savivaldybės tarybos sprendimu šiai darbo grupei vadovaus savivaldybės tarybos narys Romas Pivoras.

Jis sako, kad jau numatytas pirmasis grupės narių susitikimas.

Idėjų turima įvairių, apie jas žadama informuoti visuomenę.

Darbo grupės nariai: Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Ukmergės filialo direktorius Regimantas Baravykas, savivaldybės Strateginio planavimo ir biudžeto skyriaus vedėja Vida Butkevičienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Asta Leonavičienė, Kultūros ir turizmo skyriaus vyr. specialistė Reda Liubomirskienė, Investicijų ir užsienio ryšių skyriaus vyr. specialistas Linas Rugienius, Žemės ūkio ir kaimo plėtros skyriaus vedėjas Salvijus Stimburys, Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Žemės ūkio rūmų savivaldos organizatorė Ukmergės rajone Karolina Valaišienė, savivaldybės tarybos nariai Dalius Varnas, Arūnas Dudėnas, Vidmantas Krikštaponis, Sekretoriato vyriausioji specialistė Natalja Miklyčienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)