Spausdinti šį puslapį

Centrinėse sankryžose prasidės remonto darbai

 Miesto centre vyks remonto darbai.  Dainiaus Vyto nuotr. Miesto centre vyks remonto darbai. Dainiaus Vyto nuotr.

Nuo šios savaitės Ukmergės centre, Kęstučio aikštės ir Gedimino gatvės sankirtoje bei Vytauto ir Vilniaus gatvių sankirtoje, bus atliekami kapitalinio remonto darbai.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad viešąjį konkursą laimėjęs rangovas UAB „Ukmergės keliai“ atliks darbus už 258,2 tūkst. eurų.

Techniniame projekte numatyta apjungti abi sankryžas su šviesoforiniu eismo valdymu, įrengti visas reikalingas eismo saugumo priemones, pritaikant jas ir žmonėms su negalia, sankryžos apšvietimą ir paviršinių nuotekų surinkimą. Naujoji sankryža bus paženklinta, joje atsiras pėsčiųjų perėjos, saugumo salelės, atitvėrimo stulpeliai, šviesoforai, kryptinis apšvietimas.

UAB „Ukmergės keliai“ planuoja visus darbus pabaigti iki metų pabaigos.

„Suplanuoti darbai reikalaus specialistų dėmesio ir vairuotojų atidumo. Tikiuosi, kad visi darbai bus atliekami ne tik kokybiškai, bet ir maksimaliai saugiai. Iš anksto dėkoju visiems už kantrybę“, – sakė Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)