Stačiatikių kapinių vartų situacija savivaldybei žinoma

Stačiatikių kapinių vartai pasvirę jau seniai.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Stačiatikių kapinių vartai pasvirę jau seniai. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Viena ukmergiškė, parskaičiusi laikraštyje straipsnį apie kapinių tvoras, atkreipė dėmesį, kad jame nebuvo paminėta stačiatikių kapinių tvora ir vartai, kurie yra gerokai  pasvirę.

Moteris teiravosi, ar šių vartų būklė nekelia grėsmės kapinių lankytojams. „Galbūt vartai, nors ir pasvirę, laikosi stabiliai, bet gal juos reikia sutvirtinti?“ – išsakė savo abejones skambinusioji. Pati  ji į kapines eina nebe pro vartus, o per žolę, kur seniau buvo tvora. Dabar ta tvoros dalis jau yra nugriauta. Pro čia į kapines žengia ir kiti lankytojai, besibaiminantys, kad vartai nėra saugūs.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė sakė, kad vartų ir tvoros būklę vertinti turėtų paminklotvarkininkai, o seniūnija tik prižiūri tvarką, jeigu reikia, nuvalo.

Rajono savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyr. specialistė Sonata Vitaitė informavo, kad vartų situacija skyriaus darbuotojams yra žinoma. „Vartai jau kurį laiką yra pasvirę, tačiau nesimato jokių naujų deformacijų. Planuojama siūlyti kitų metų biudžete numatyti lėšų šių vartų sutvirtinimui (paramstymui)“, – rašė specialistė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # Gyventojas 2020-09-11 16:43
Pas mus visada žinoma, tik nedaroma nieko. Atsakymai visada tie patys... žinoma...ir taip nuolat. Nejau savivaldybės darbuotojams patiems negėda, juk mažame miestelyje gyvename. Visos sritys bele kaip, svarbu pasiputimas ir arogancija. Nesikeičia niekas. Viskas žinoma...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų