Magiškas miškas mieste laukia švenčių

Pagrindinė miesto eglė.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Pagrindinė miesto eglė. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Arvydas PĖŠINA

Gruodžio 12-osios vakarą Ukmergėje nušvito magiškas miškas.

Prie kultūros centro spalvotomis lemputėmis apsirėdė kalėdinė eglė. Šiemet ji be žaisliukų, tik papuošta spalvotomis mažomis lemputėmis. Todėl visas jos grožis atsiskleidžia tik sutemus. Šalia eglutės – pašto dėžutė, į kurią mažieji gali mesti savo laiškus Kalėdų Seneliui. Įmetus laišką, eglutės lemputės pradeda mirksėti ir pasigirsta kalėdinė muzika.

Šalia eglutės įsikūrė magiški, šviečiantys gyvūnai, o prie kultūros centro dailės galerijos – visas būrys nykštukų. Jos languose nušvito ir Vaidos Adomavičiūtės fotografijų paroda „Kaleidoskopai“. Tą vakarą ant kultūros centro sienos buvo rodomi kalėdiniai paveikslėliai.

Prie Švč. Trejybės bažnyčios praeivių žvilgsnius traukia „Kaimynų“ bendruomenės ir rajono tautodailininkų dovanota prakartėlė.

Žuvų gatvėje išdygo Meilės-draugystės labirintas. Perėjus labirintą patenkama prie Linkėjimų medžio. „Zyledekor“, papuošusi Žuvų gatvę, kvietė ant žaisliuko parašyti palinkėjimą ir jį pakabinti ant Linkėjimų medžio.

Ukmergės piliakalnis šiemet papuoštas magiškomis žvėrių figūromis ir šviečiančiais medeliais.

Po miestą važinėjantis Kalėdų Senelis, vakare dangų mikrorajonuose nušvietę iškilmingi fejerverkai, miesto centre įsikūręs magiškas miškas primena apie artėjančias gražiausias metų šventes.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+3 # Rosie 2020-12-16 15:54
Grazu, bet gal visgi neikit prie to linkejimo medzio. Paziurekit kiek uzsikretimu Ukmergej. Reikia gal pasvarstyti, juk grafiko prie to medzio niekas nesudarineja. O visgi visiems turi buti jau dabar aisku, kad bet koks zmoniu susiburimas - tai nauji susirgimiai ir naujos mirtys kuriu galima isvengti. Betgi vistik kritiskai mastant.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų