Spausdinti šį puslapį

Bus tęsiami darbai Vilniaus gatvės skvere

Viešoji erdvė reprezentuos Ukmergės įkūrimo legendą ir pristatys administracinį rajono suskirstymą seniūnijomis.  Dainiaus Vyto nuotr. Viešoji erdvė reprezentuos Ukmergės įkūrimo legendą ir pristatys administracinį rajono suskirstymą seniūnijomis. Dainiaus Vyto nuotr.

Vilniaus gatvėje, skvere prie Pivonijos prekybos centro įstrigę darbai pagaliau pajudės.

Ukmergės rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo apie pasirašytą sutartį su naujais rangovais.

Sutartį dėl skvero Vilniaus g. 90C baigtinių darbų iki visiško objekto užbaigimo pagal projektą „Skvero (kitos paskirties inžinerinių statinių) Ukmergės mieste, Vilniaus g. 90C, statyba“ rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas pasirašė su Vilniuje registruotos UAB „Co Real“ direktore Silvija Luke.

Tikimasi, kad įmonė likusius darbus, kurių vertė – daugiau nei 446 569 tūkst. Eur, pabaigs per pusmetį.

Šiame objekte darbai sustojo pavasarį.

D.Zimblienė priminė, kad su projektą įgyvendinti pradėjusia ir apie 40 proc. darbų atlikusia UAB „Revestus“ vasarą sutartis buvo nutraukta. Buvęs rangovas nuolat vėlavo su darbais, nesilaikė ir jų atlikimo terminų. Šiuo metu bendrovei paskelbtas bankrotas.

Vilniaus gatvėje, 0,8910 ha teritorijoje, turėtų atsirasti viešoji erdvė, reprezentuojanti Ukmergės miesto įkūrimo legendą ir pristatanti administracinį rajono suskirstymą seniūnijomis.

Taip pat bus atnaujintos šaligat-vių dangos, sutvarkyta paminklo „Vilkmergė“ aplinka, įrengta granito mozaikos aikštės danga, apšvietimas, rekreacinės erdvės, mažoji architektūra, sutvarkyta prekybinių paviljonų aikštelė, įrengtas privažiavimas prie rekonstruojamos prekybinių paviljonų aikštelės ir kiti darbai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)