Savivaldybėje – naujų darbuotojų paieškos

Rajono savivaldybė tebeieško darbuotojų. Laisvų darbo vietų atsirado po savivaldybės administracijos struktūros pokyčių bei dėl kitų priežasčių.

Personalo, civilinės metrikacijos ir dokumentų valdymo skyriaus vedėja Zina Kurmelienė informavo, kad konkursas į Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro direktoriaus pareigas įvyko, tačiau jo niekas nelaimėjo.

Dokumentus buvo pateikę du kandidatai, iš jų tik vienas atitiko kriterijus. Bet jis nesurinko reikiamo balsų skaičiaus. Taigi įstaiga kol kas lieka be nuolatinio vadovo.

Z.Kurmelienė sakė, kad balandžio 19-ąją vyks konkursas Ukmergės miesto seniūno pareigoms užimti. Valstybės tarnybos departamentas informavo, kad į šias pareigas pretenduoja aštuoni pretendentai, atitikę reikalavimus.

Balandžio 21-ąją numatytas konkursas dėl Žemės ūkio ir kaimo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigų, į jas pretenduoja vienas kriterijus atitikęs kandidatas.

Balandžio 23 d. laukia du konkursai. Valstybės tarnybos departamento duomenimis, į savivaldybės administracijos Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pareigas pretenduoja trys kriterijus atitikę kandidatai, o konkurse Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyriausiojo inžinieriaus pareigoms užimti yra vienas kriterijus atitikęs kandidatas.

Kovo mėnesį buvo ieškoma ir specialistų.

Pasak Z. Kurmelienės, darbą jau pradėjo Apskaitos skyriaus vyriausioji specialistė, atsakinga už savivaldybės administracijos seniūnijų apskaitą.

Pradėjo dirbti ir socialinės darbuotojos Pabaisko ir Lyduokių seniūnijose. Informacijos apie konkursą dėl Pivonijos seniūnijos vyresniojo specialisto pareigų kol kas negauta.

Šiuo metu vyksta du konkursai – dėl Siesikų gimnazijos direktoriaus bei „Ryto“ specialiosios mokyklos direktoriaus pareigų.

Mokyklos be nuolatinių vadovų dirba po keletą metų: Siesikų gimnazija – nuo 2018 metų pavasario, „Ryto“ specialioji mokykla – nuo 2017 metų rudens. Norintieji dalyvauti šiuose konkursuose dokumentus turi pateikti iki gegužės 26 d.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # $$$$ 2021-04-20 20:59
Ka, savi baigesi? Ar tik vaizduojat, kad jeskot? Nera kam dirbt?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # nesvarbu 2021-04-21 16:57
iesko kas dirbs savi nedirba per daug grazus arba .....
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # $$$$ 2021-04-22 07:37
Cituojamas nesvarbu:
iesko kas dirbs savi nedirba per daug grazus arba .....

"Protingi"
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Typo 2021-04-21 19:35
Iesko... Seniausiai galimai rasti svogeriai,draugeliai,dedes i pareigas....
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų