Konkursą į vedėjo pareigas laimėjo Inga Pračkailė

Po įvykusio konkurso į savivaldybės administracijos Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pareigas buvo atrinkta Inga Pračkailė. Skyriui vadovauti ji galės pradėti po patikros.

Į savivaldybės administracijos Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pareigas pretendavo trys kriterijus atitikę kandidatai, tačiau konkurse dalyvavo tik du – iš Ukmergės ir Vilniaus. Kandidatus vertino Valstybės tarnybos departamento sudaryta komisija, kurioje nuo rajono savivaldybės administracijos buvo deleguotas administracijos direktorius Darius Varnas.

Kandidatai privalėjo turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą (bakalauro kvalifikacinį laipsnį) arba jam lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją ekonomikos, vadybos, viešojo administravimo ar finansų srityje, turėti darbo patirties investicijų valdymo srityje, gerai mokėti anglų, rusų arba vokiečių kalbą.

Administracijos direktorius sakė bendravęs su abiem kandidatais, jiems išdėstė savivaldybės vadovų reikalavimus ir lūkesčius, kurie esą labai dideli. „Naujajam skyriaus vadovui bus keliama daug užduočių, tikintis proveržio Ukmergėje“, – teigė direktorius. Kandidatai pristatė savo vizijas.

D.Varno teigimu, atrinktąją kandidatę gerai įvertino ir Valstybės departamento atstovai, tad tikimasi, kad norimas proveržis įvyks. Šiuo metu laukiama STT pažymos dėl atrinktos kandidatės. Gavus STT patvirtinimą, I. Pračkailė naujas pareigas galės pradėti eiti artimiausiu metu.

Balandžio 30 d. jau paskelbtas konkursas pakaitinio karjeros valstybės tarnautojo Ukmergės rajono savivaldybės administracijos Savivaldybės gydytojo (vyriausiojo specialisto) pareigoms, kurias pastaruoju metu vykdė I. Pačkailė, užimti.

Iš naujo skelbiamas konkursas Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyriausiojo inžinieriaus pareigoms užimti. Nors anksčiau vykusiame dalyvavo vienas kriterijus atitikęs kandidatas, jis nesurinko reikiamo balų skaičiaus.

Tebevyksta konkursai dėl Siesikų gimnazijos direktoriaus bei „Ryto“ specialiosios mokyklos direktoriaus pareigų. Dokumentus šiems konkursams reikia pateikti iki gegužės 26 d.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # OMG 2021-05-13 09:55
OMG :oops: :cry: :o :-? :-*
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # nenustebino 2021-05-13 13:13
o tai kas dabar dirbs savivaldybės gydytoju :-? :lol: gal pats Varnas :P
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # is tikruju 2021-05-14 07:36
Ukmergeje ne proverzis, o laisvas kritimas. Niekas nepasikeis.ES pinigu prasinejimas projektams - visas proverzis. Verslas is Ukmerges traukiasi, miestas tusteja.Verslas renkasi kaimyninius rajonus, nors jie ir nera didziausia kryzkele, kaip nuolat kartoja valdzia.Yra kitos priezastys, valdzios perrinkimas, keitimas yra iseitis.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # apie 2021-05-14 08:57
Proverzis atsiras , kai nereiks susimoketi uz versla, kai atsiras kitas poziuris i zmogu aplamai. Kokiu principu keiciami zmones , neaisku, nes pazeidejai lieka, jie yra nepakeiciamieji.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # Taip 2021-05-14 21:13
Tie reikalavimai susimoketi,,,,
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų