Spausdinti šį puslapį

Gatvės tvarkomos, atsižvelgiant į jų būklę

Paskambinęs ukmergiškis piktinosi, kodėl  mieste esanti asfaltuota Šlaitų gatvė padengta nauju asfaltu, o gretimose gatvėse tik užlopomos duobės.

Klausė, kuo Šlaitų gatvė svarbesnė už gretimas. „Gal ten koks ponas gyvena?“

Rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Šepetienė informavo, kad praėjusiais metais, atsižvelgiant į turimas biudžeto lėšas, buvo sutvarkyta Šlaitų gatvės 280 m ilgio atkarpa nuo J. Basanavičiaus g. iki V. Kudirkos g., įrengiant asfaltbetonio dangą. Taip pat buvo tvarkomos ir kitos gatvės.

Asfaltbetonio danga įrengta: 280 m – Rožių, 50 m – Kareivinių, 115 m – A. Baranausko, 110 m – Šviesos gatvėse, taip pat 120 m įrengta Pabaisko seniūnijos kelyje Deltuvėlė–Kopūstėliai.

Nuotekų gatvėje, 250 m atkarpoje, vykdytas apdorojimas su išlyginamuoju sluoksniu.

Specialistės duomenimis, šios gatvės buvo pasirinktos, atsižvelgus į jų būklę pagal 2017, 2018 ir 2019 metų duobių lopymo kvadratus (pagal jų kiekį). Minėtoji Šlaitų gatvė buvo tvarkoma dar ir dėl to, jog aplink esančios gatvės jau buvo sutvarkytos vykdant projektus. Siekiant darbų užbaigtumo, pasirinkta išasfaltuoti jos dalį.

„Dalis šios gatvės liko neišasfaltuota. Šiuo metu yra rengiami J. Basanavičiaus g. ir Maironio skg. kapitalinio remonto projektai. Juos parengus, minėtos gatvės bus tvarkomos pagal turimą finansavimą“, – informavo R. Šepetienė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)