Su Kėdainių meru aptarė kuriamo parko projektą

R. Janickas svečiui aprodė Ukmergės miesto centro erdves. R. Janickas svečiui aprodė Ukmergės miesto centro erdves.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Buvusio Ukmergės karinio miestelio teritorijoje kuriamo unikalaus „Mini Lietuvos“ miniatiūrų parko projektas sulaukė didelio kitų šalies savivaldybių atstovų susidomėjimo. Birželio 7 d. Ukmergėje lankėsi Kėdainių rajono meras Valentinas Tamulis.

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas kartu su Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėja Inga Pračkaile ir jos pavaduotoja Rima Boškevičiene svečią detaliau supažindino su minėtu projektu, aptarė galimybes, kaip į jo įgyvendinimą įtraukti kuo daugiau savivaldybių, kad parko įkūrimas, svarbiausių ir žymiausių kiekvienos šalies savivaldybės statinių – sumažintų jų kopijų įrengimas jame bei tolesnis parko vystymas taptų regioninės svarbos objektu.

Kėdainių rajono savivaldybę naujajame „Mini Lietuvos“ miniatiūrų parke reprezentuos Kėdainių evangelikų reformatų bažnyčios pastatas.

„Susivienijus savivaldybėms, galėtume ieškoti šio regioninio projekto finansavimo šaltinių, pretenduoti į tam tikrų fondų paramą ir kt.“, – sakė R. Janickas.

Susitikime diskutuota ir kitais aktualiais savivaldybių veiklos klausimais. V. Tamulis pakvietė ukmergiškius atvykti į Kėdainius, kur būtų apsvarstytos tolesnės abiejų savivaldybių bendradarbiavimo bei dalijimosi gerąja patirtimi galimybės.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų