Sankryžoje vairuotojų nepatogumai tęsiasi

Sankryžoje darbus žadėta baigti gegužės viduryje, bet nespėta.   Dainiaus Vyto nuotr. Sankryžoje darbus žadėta baigti gegužės viduryje, bet nespėta. Dainiaus Vyto nuotr.

Žiedo ir Deltuvos gatvių sankirtoje kelerius metus buvo įrengta laikina žiedinė sankryža, o pernai rudenį pradėtas nuolatinės sankryžos įrengimo projektas. Nuo balandžio pabaigos šioje vietoje laikinai apribotas eismas, tad vairuotojai turi nepatogumų. Darbus žadėta pabaigti mažiau nei per mėnesį, tačiau šio pažado įgyvendinti nepavyko.

Rajono savivaldybė informavo, kad Žiedo ir Deltuvos gatvių sankirtoje Ukmergėje vykdomų žiedinės sankryžos įrengimo darbų užbaigimas vėluoja dėl sutrikusio įvairių statybinių medžiagų tiekimo ir užsitęsusių lietingų orų.

„Skelbėme, kad šioje vietoje transporto eismas laikinai bus apribotas nuo balandžio 20 d. iki gegužės 14 d. Deja, eismo sankryžoje atidarymo dar teks palaukti“, – skelbia savivaldybė. 

Pagal UAB „Urban line“ parengtą techninį projektą kapitalinio remonto darbus nuo praėjusių metų lapkričio sankryžoje vykdo UAB „Ukmergės keliai“.

Projekto „Susisiekimo komunikacijų paskirties statinio Žiedo gatvės ir Deltuvos gatvės sankryžoje kapitalinis remontas, įrengiant žiedinę sankryžą, Ukmergės mieste“ užsakovas – rajono savivaldybės administracija.

Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas sakė, kad statybvietė perduota rangovui. „Įmonė organizuoja darbų vykdymą ir yra atsakinga už teritorijoje esančių asmenų saugumą, o paleidus eismą, būtų atsakinga ir už transporto priemonių saugumą. Šiuo metu dėl nebaigtų atlikti statybos darbų paleisti eismą būtų nesaugu.

Rangovas yra raginamas kuo skubiau baigti darbus objekte ir paleisti eismą. Pagal sutartį darbai turi būti baigti iki šių metų liepos 31 dienos. Mūsų žiniomis, rangovas planuoja darbus baigti laiku“, – teigė vedėjas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+6 # keista 2021-06-21 19:03
turėjo baigti 14 gegužės....o jei pas darbdavį nepadariau darbo darbo laiku jis mokės alga? na....svajonių miestas juk
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # įdomu 2021-06-22 08:06
eismas per VIADA degalinę
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų