Spausdinti šį puslapį

Dauguma darbų miesto centre jau baigti

Jau greitai fontanas džiugins nuolatos.  Dainiaus Vyto nuotr. Jau greitai fontanas džiugins nuolatos. Dainiaus Vyto nuotr.

Paskelbtoje Miesto šventės programoje renginių vietos nurodomos atnaujintose miesto erdvėse, tačiau šiuo metu jos vis dar aptvertos stop juostomis, kaip darbų vykdymo teritorija. Iki Miesto šventės liko vos pora savaičių – ar darbus spės užbaigti laiku?

Rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas informavo, kad dauguma darbų jau baigti. Nors visas centras tvarkomas kaip vienas objektas, šiuo metu etapais vyksta atskirų zonų perdavimas – tikrinama, ar nėra broko, o jį nustačius, duodami nurodymai ištaisyti.

Fontanas perduodamas bendrovei „Ukmergės vandenys“.

Pastaruoju metu vyksta bandymai ir perdavimo darbai todėl ukmergiškiai gali pastebėti trumpam paleidžiamą vandenį, o po keleto minučių vėl sustabdomą. Kadangi bendrovė turės prižiūrėti brangų įrenginį su įdiegta modernia automatika ir filtravimo sistema, o jo elektronika sudėtinga, reikalingas pasiruošimas. 

Parkas taip pat jau perduodamas, nors jame dar likę broko ištaisymo darbų – keliose vietose reikia taisyti tako dangą.

  1. Varnas sakė, kad rangovui duotas nurodymas visus darbus užbaigti kuo greičiau, be to, įvestos sankcijos, todėl ir pats rangovas tuo suinteresuotas.

Anksčiau buvo kalbėta apie atnaujintų erdvių oficialų atidarymą. Direktorius sakė, kad atidarymas vyks, kai rangovas perduos savivaldybei visą objektą.

Kadangi atskiros zonos perduodamos jau dabar, D. Varno teigimu, Miesto šventės renginiai jose galės vykti net jeigu viso objekto perdavimas ir nebus baigtas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)