Problemą miesto centre žada išspręsti

Ukmergės centrinė sankryža –  tikras galvos skausmas vairuotojams: pastaruoju metu, po sankryžos rekonstrukcijos, čia nuolat formuojasi automobilių spūstys. Dėl to ne kartą skundėsi ir „Ukmergės žinių“ skaitytojai. Į skundus atsakydami rajono vadovai vis žadėjo, kad šviesoforai bus suderinti.

Šią savaitę paviešintame rajono savivaldybės pranešime žadama problemą išspręsti per artimiausias savaites.

Pasak rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Dariaus Varno, jau yra parengta projektavimo užduotis bei atliekamas šios paslaugos viešasis pirkimas.

Žadama, kad šviesoforai bus sureguliuoti taip, jog situacijų, kai automobiliai užblokuoja Kęstučio aikštės–Gedimino gatvės sankryžą, nebeliks.

„Šviesoforuose, reguliuojančiuose transporto srautus nuo Kęstučio aikštės ir Gedimino gatvės link Vytauto ir Vilniaus gatvių, bus panaikinti rodyklių formos signalai ir įrengta papildoma sekcija posūkiui į dešinę (į Vilniaus gatvę).

Planuojama, ant šviesoforo gembės įrengti informacinę lentelę, kuri vairuotojams primins, kad, nedegant papildomai šviesoforo sekcijai į dešinę, kai dega žalio skritulio formos signalas, atlikti posūkį galima, tačiau reikia praleisti pėsčiuosius“, – informavo rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+13 # Xexe 2021-09-06 18:03
Kai Varnas issprendzia problema - ta problema tampa 3 kart didesne. Turi tam gabumu. Nori kaip geriau - o gaunasi kaip visada. :D :D :D
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # sviesoforas 2021-09-06 18:50
mano nuomone, nieko nebus....oi, bus kaip yra
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+13 # tfu 2021-09-06 21:53
pradziai pridaro nesamoniu,savaime aisku pinigeli isideda i kisene,o po to sprendzia klausima,a kaip panaikinti pridarytas problemas ,savaime aisku isidedant pinigeli i kisene :) nu i naxrena tokia valdzia mums? kokie asilai rinko? kiek tai dar tesis? tik pazadai...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # kritikas 2021-09-07 10:19
Labai keisti sprendimai, pirma sugadina, paskui iesko pinigu tvarkyti. Nesamone.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # Rimas 2021-09-12 16:59
Atleiskit Dutku is darbo ir problemos dings akimirksniu
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų